ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη ρύθμιση στον τ. ΟΕΚ

* Ενημερώθηκαν για τη διαδικασία οι οικιστές των εργατικών κατοικιών Γιάννουλης

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2017 22:18

Ενημέρωση για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων προκειμένου να προχωρήσουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΟΑΕΔ στην αποπληρωμή με ευνοϊκότερους όρους των ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών έως και 360 μηνιαίες δόσεις αλλά και να κατοχυρώσουν τη νέα ενιαία πανελλαδική τιμή παραχώρησης των διαμερισμάτων τους (304,41 ευρώ ανά τμ) είχαν χθες οι ιδιοκτήτες των εργατικών κατοικιών Γιάννουλης  "Μ. Μερκούρη.


Χθες το απόγευμα με πρωτοβουλία της επιτροπής αγώνα του οικισμού, ο υπάλληλος του Οργανισμού Γιώργος Τσαούσης εξήγησε στους κατοίκους τα διαδικαστικά, τις προθεσμίες  και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΑΕΔ προκειμένου να εγκριθεί η αίτησή τους.
Όπως εξήγησε η όλη διαδικασία είναι απλή και κατανοητή. Οι ενδιαφερόμενοι ατομικά θα πρέπει να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.oaed.gr και στο πεδίο «Κοινωνική Πολιτική» να επιλέξουν «Ρύθμιση οφειλών δικαιούχων εργατικής κατοικίας στους οικισμούς του τ. ΟΕΚ» και, στη συνέχεια να ακολουθήσουν τις οδηγίες που δίδονται αναλυτικά στον «Οδηγό Συμπλήρωσης Αίτησης Υπαγωγής για τις ρυθμίσεις».
Οι δικαιούχοι στους οποίους έχουν χορηγηθεί οριστικοί τίτλοι παραχώρησης κατοικίας, δικαιούνται να υπαχθούν στις ρυθμίσεις, μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2017, ενώ οι δικαιούχοι με προσωρινά παραχωρητήρια χρήσης έχουν τη δυνατότητα υπαγωγής, μέχρι την έκδοση του οριστικού παραχωρητηρίου της κατοικίας τους (θα ειδοποιηθούν σχετικά από τον ΟΑΕΔ). Πάντως επειδή ο χρόνος είναι μικρός αναμένεται να δοθεί εξάμηνη παράταση.
 Όπως επίσης επισημάνθηκε από τον κ. Τσαούση, προϋπόθεση υπαγωγής του δικαιούχου στις ρυθμίσεις αποτελεί η ιδιοκατοίκηση στην παραχωρηθείσα κατοικία, κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.  Όσον αφορά στο ενδιαφέρον συμμετοχής στη ρύθμιση είναι μεγάλο καθώς στις τρεις πρώτες ημέρες   υποβλήθηκαν πάνω από 50 αιτήσεις στη Λάρισα.
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass