Η ΑΓΟΡΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ

Σάββατο με ανοιχτά καταστήματα και εκπτώσεις

* Ζωηρή η κίνηση χθες στο κέντρο της πόλης

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2017 22:21

Μετά από σχεδόν δύο μήνες με κλειστή την αγορά, τα καταστήματα χθες Σάββατο άνοιξαν τις πόρτες τους. Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και οι Λαρισαίοι φαίνεται ότι έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους, γεγονός που

αποδείχτηκε και από την κίνηση στα καταστήματα. Σύμμαχος των καταστηματαρχών ο καιρός που δρόσισε, οι εκπτώσεις αλλά και η ανακοίνωση των βάσεων που έφεραν στην πόλη μας πολλούς πρωτοετείς φοιτητές με τις οικογένειές τους. Οι «ξενόφερτοι» βρήκαν την ευκαιρία μαζί με την ανεύρεση σπιτιού, να κοιτάξουν και πράγματα για τον εξοπλισμό του σπιτιού για το βλαστάρι τους, πολλοί γονείς βγήκαν για να επωφεληθούν από τις προσφορές σε φόρμες, αθλητικά παπούτσια και σχολικά είδη καθώς οσονούπω ανοίγουν και τα σχολεία, ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση και στα καταστήματα ένδυσης-υπόδησης, καθώς ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των γάμων και των βαφτίσεων και οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Σε γενικές γραμμές η κίνηση ήταν καλή, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι οι ρυθμοί έχουν επανέλθει τελείως. Πάντως, όσοι βγήκαν χθες στο κέντρο της πόλης με το αυτοκίνητό τους, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να παρκάρουν γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμη μια μεγάλη μερίδα κόσμου που βρίσκεται σε διακοπές. Εν τω μεταξύ, παρότι η αγορά λειτούργησε κανονικά χθες, κλειστά παρέμειναν τα χρυσοχοεία της πόλης και μάλιστα σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου τους θα παραμείνουν κλειστά και το επόμενο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, για τις εκπτώσεις αξίζει να αναφερθεί ξανά ότι σύμφωνα με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, παρατείνονται και θα διαρκέσουν έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass