ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛIΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

«Ανάσα» για τους 557 απολυμένους των Σ/Μ Λάρισα

• Θα επιδοτηθούν επιπλέον 543 νέοι χωρίς εργασία • Εως 21 Ιουλίου τα δικαιολογητικά

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2017 15:26

Ξεκίνησε χθες το πρόγραμμα ενίσχυσης των 557 πρώην εργαζομένων του Σούπερ Μάρκετ Λάρισα και επιπλέον 543 νέων εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης, που διαμένουν στις Περιφέρειες της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Οι ενδιαφερόμενοι, έως τις 21 Ιουλίου, στις 15:00, μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά με τους εξής τρόπους:
Α) Αυτοπροσώπως, στο Περιφερειακό Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Θεσσαλίας (ΙΝΕ ΓΣΕΕ), οδός Τζαβέλλα 4, Τ.Κ. 41222, Λάρισα, τηλ. 2410.537489/90.
Β) Ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά (courier) σε φάκελο Α4, στη διεύθυνση: ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Τζαβέλλα 4, Τ.Κ. 41222, Λάρισα. Ο φάκελος πρέπει, επίσης, εκτός από τα στοιχεία αποστολής, να αναγράφει την ένδειξη «EGF LARISA».
 Η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή της ταχυμεταφοράς (courier), αντίστοιχα, αποτελεί απόδειξη της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης. Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.inegsee.gr/wp-content/uploads/2017/07/Aitisi_Simmetoxis_SMLARISSA.pdf
   Οι πληροφορίες του έργου βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΙΕΑΔ, www.eiead.gr/index.php?option=com_ content&view=article&id=441 &Itemid=223&lang=el  καθώς και σε αυτές των συμμετεχόντων φορέων.
 Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2410.537489/90, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 14:00, καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση thessaly@reg.inegsee.gr.
Οι σχετικές προσκλήσεις θα αναρτηθούν, επίσης, στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ερ γασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης www.ypakp.gr/ και της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΑπΚο του υπουργείου http://eye-ekt.gr  στο τμήμα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση.
Το πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 10.780.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται σε ποσοστό 60% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ) και κατά 40% από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass