ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΡΠΑΞΑΝ 3.000-4.000 ΕΥΡΩ

Αοπλοι ληστές χτύπησαν βενζινάδικο!

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2015 1:00

 

Θρασύτητα ληστεία σε Πρατήριο Υγρών Καυσίμων - Υγραερίου με δράστες τουλάχιστον δύο άνδρες, μάλλον νεαρής ηλικίας, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα η ληστεία έγινε στις 9.30 περίπου το βράδυ στο βενζινάδικο που βρίσκεται πλησίον των ιδιωτικών αθλητικών εγκαταστάσεων- Ακαδημίες Ποδοσφαίρου - των "Γ. Πλίτση" και "Θ. Βουτυρίτσα", σε απόμερο δρόμο παράλληλο με την παλιά εθνική Λάρισας-Αθηνών στην περιοχή Τούμπας.

Οι δύο δράστες, μια ημέρα πριν την εκπνοή του έτους, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μαύρες κουκούλες (ή τουλάχιστον ο ένας από αυτούς σύμφωνα με μαρτυρίες), εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, πλησίασαν πεζή τον υπάλληλο του πρατηρίου, ο οποίος βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις αντλίες για εξυπηρέτηση πελάτη. Ο υπάλληλος φαίνεται πως αντελήφθη τις προθέσεις των δύο δραστών και φωνάζοντας δυνατά …"ληστεία - ληστεία" έτρεξε γρήγορα προς τον εσωτερικό χώρο - γραφείο του πρατηρίου προκειμένου να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες. Οι δύο άγνωστοι , δεν αιφνιδιάστηκαν και τον ακολούθησαν, μπήκαν και αυτοί στο εσωτερικό του πρατηρίου , και -άγνωστο πως- "σήκωσαν", από την ταμειακή μηχανή, ποσό γύρω στις 3.000 με 4.000 ευρώ. Μετά, με γρήγορο βηματισμό, εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα. Οι ιδιοκτήτες του πρατηρίου ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι αργά , μετά τα μεσάνυχτα.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο πρατήριο, χτυπήθηκε από ληστές και το περασμένο καλοκαίρι, καθώς όπως φαίνεται, αποτελεί εύκολο στόχο, αφενός λόγω της απόμερης θέσης του, αλλά και λόγω της απουσίας επαρκούς φωτισμού και άλλων μέσων προστασίας.

Τις σχετικές έρευνες για τη σύλληψη των δύο δραστών διενεργεί το τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass