ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ

Τοπίο στην ομίχλη…

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2015 0:01

Πυκνή ομίχλη έχει «σκεπάσει» τις τελευταίες ημέρες τη Λάρισα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της, με τη σχετική υγρασία να είναι πολύ υψηλή και ειδικότερα να αγγίζει το 100%!

«Πρόκειται για χαρακτηριστικό φαινόμενο της περιοχής, αυτήν την εποχή…», υποστηρίζει ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ κ. Παν. Σκριμιζέας, με τη μεγάλη συμπύκνωση υδρατμών, καθότι μειώνεται πολύ το βράδυ η θερμοκρασία και παραμένουν για μεγάλο διάστημα στην ατμόσφαιρα, δεδομένου ότι φυσούν ασθενείς άνεμοι.

Βέβαια το …τοπίο στην ομίχλη, δυσκολεύει και τρομάζει κάποιους στην καθημερινότητά τους, αλλά από την άλλη, μερικοί το απολαμβάνουν επηρεασμένοι από τις ταινίες μυστηρίου και το ότι δημιουργεί μια διαφορετική από τα συνηθισμένα εικόνα στην πόλη.

Να σημειωθεί ότι η ομίχλη, είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει στην ατμόσφαιρα, πολύ κοντά στην επιφάνεια του εδάφους και αποτελείται από πολύ μικρά υδροσταγονίδια προερχόμενα από την συμπύκνωση των υδρατμών της ατμόσφαιρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass