ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Ναι» στις κινητοποιήσεις, αλλά «όχι» διαρκείας

*Κυριάρχησε το θέμα του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας * Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2015 0:19
Ο γενικός γραμματέας του ΔΣΛ κ. Αντώνης Γραβάνης με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Κατσαρό Ο γενικός γραμματέας του ΔΣΛ κ. Αντώνης Γραβάνης με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Κατσαρό

 

Στην αίθουσα Τελετών του 3ου ορόφου του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας έλαβε χώρα η έκτακτη επαναληπτική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας με αντικείμενο την ενημέρωση και λήψη απόφασης επί του θέματος: «Η θέση του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας στο ζήτημα της αναστολής των πανελλαδικών κινητοποιήσεων, που έγιναν, πριν την ψήφιση του νόμου για τον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας». Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία για την έναρξη της διαδικασίας, ο πρόεδρος κ. Κατσαρός ενημέρωσε τα μέλη για θέματα του κλάδου και κυρίως για το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας η εφαρμογή του οποίου επίκειται από 1.1.2016, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν διευκρινιστικές ερωτήσεις και τοποθετήσεις αρκετών μελών του ΔΣΛ.

Ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας επί των προτάσεων που κατατέθηκαν διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε πλέον η απαιτούμενη απαρτία. Έτσι ο πρόεδρος κ. Κατσαρός θα παρασταθεί στη σημερινή (Σάββατο 5 Δεκεμβρίου) Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στην Αθήνα μεταφέροντας την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου η οποία είναι «ναι» στις κινητοποιήσεις με σκοπό την αναστολή εφαρμογής του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας αλλά λήξη των κινητοποιήσεων “διαρκείας” που είχαν αποφασιστεί με το δημοψήφισμα της 3.12.2014, κυρίως λόγω της μεταβολής των συνθηκών και συγκεκριμένα των εν γένει πολιτικών συσχετισμών, αφού το συγκεκριμένο νομοθέτημα ψηφίστηκε με τεράστια κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

*Εν τω μεταξύ από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας ανακοινώθηκε πως θα συμμετέχει στην πανελλήνια εκστρατεία του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, καλούνται τα μέλη να συνδράμουν, έκαστος στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του. Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρώνονται έως και τις 15 Δεκεμβρίου στον 1ο όροφο του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας, κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας του ΔΣΛ.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass