ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ «ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ» 36ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

Παρείχε με αμοιβή ερωτικές υπηρεσίες

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2015 0:35

 

Για παροχή ερωτικών υπηρεσιών σε… γυναίκες και μάλιστα επ’ αμοιβή, «συνελήφθη» προχθές βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Λάρισας, ένας 36χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από τη Θεσσαλονίκη.

Μόνο που αυτή τη φορά το ραντεβού, σε ξενοδοχείο της Λάρισας, ήταν με γυναίκα αστυνομικό που προσποιήθηκε την ενδιαφερόμενη για ερωτική συνεύρεση. Ραντεβού «στημένο» στο πλαίσιο έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας έπειτα από ανώνυμες αναφορές για τις υπηρεσίες του 36χρονου… «Κώστα», σε έγγαμες Λαρισαίες.

Ονομα με το οποίο ο 36χρονος Θεσσαλονικιός, συστηνόταν μέσω ροζ αγγελίας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Εκεί όπου ο «Κώστας», διαφημίζοντας τις ερωτικές του επιδόσεις, περιέγραφε τον εαυτό του ως «αθλητικό τύπο», σημειώνοντας πως προσφέρει τις υπηρεσίες του «σε κυρίες με πλήρη εχεμύθεια και σοβαρότητα» και πως «υπάρχει η δυνατότητα ταξιδιών» κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, το επέτρεπε και η πραγματική επαγγελματική του ενασχόληση, όπως αποδείχθηκε από τη μετέπειτα αστυνομική έρευνα.

Το ραντεβού κανονίσθηκε την περασμένη Τετάρτη και έτσι ο 36χρονος, πήγε προχθές βράδυ στο ξενοδοχείο της Λάρισας όπου τον περίμενε, η αστυνομικός, έχοντας τηλεφωνικά συμφωνήσει μαζί του, για «παροχή ερωτικών υπηρεσιών διάρκειας μίας ώρας αντί 100 ευρώ».

Μόνο που για «κακή του τύχη» στο ξενοδοχείο ανέμεναν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας οι οποίοι, με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οδήγησαν τον 36χρονο στην ΕΛ.ΑΣ., με τον «Κώστα» σύμφωνα με άλλες πηγές, να δηλώνει πως παρέχει ερωτικές υπηρεσίες για «συμπλήρωση του εισοδήματος».

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά στα τοπικά αστυνομικά χρονικά που συλλαμβάνεται άνδρας για παροχή ερωτικών υπηρεσιών σε γυναίκες, σε αντίθεση με τις ιδιαίτερα συνηθισμένες – κατά καιρούς - συλλήψεις γυναικών που εκδίδονται επί χρήμασι.

Να αναφερθεί πως σε βάρος του 36χρονου βεβαιώθηκε απλά μια πταισματική παράβαση σύμφωνα και με τα όσα προβλέπονται για τα «εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα» (με βάση τη σχετική νομοθεσία) και έτσι, προχθές βράδυ λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Αφού ουσιαστικά δεν υπήρξε «αδίκημα» και κυρίως δεν υπήρξε… ερωτική συνεύρεση παρά τα όσα περί του αντιθέτου φημολογούνταν χθες στη Λάρισα, για «ροζ σκάνδαλο» κ.λπ.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass