ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ PANTHEON PLAZA ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ξεκινά σήμερα το 1ο Auto Moto Festival 2015

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2015 8:04

 

Ο κόσμος της αυτοκίνησης και συγκεκριμένα το 1ο Auto Moto Festival ανοίγει τις πύλες του σήμερα Παρασκευή στο εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza στη Λάρισα. Καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων/ μοτοσικλετών, ανταλλακτικά/ αξεσουάρ, βελτιώσεις, θεαματικά Show από κασκαντέρ και άλλα, στον πολυτελέστερο και μεγαλύτερο multifunctional χώρο της κεντρικής Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του τριημέρου μεταξύ 9 και 11 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δούνε, εντός του εμπορικού κέντρου, τα τελευταία μοντέλα της αγοράς σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, ανταλλακτικά / αξεσουάρ, ποδήλατα, λιπαντικά, υγραεριοκίνηση, ζάντες / ελαστικά, βελτιώσεις, monster 4Χ4, εξατμίσεις, ΚΤΕΟ, περιποίηση Auto Moto. Στο κεντρικό parking, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι λάτρεις θα απολαύσουν θέαμα από μια από τις κορυφαίες ομάδες κασκαντέρ της Ευρώπης, τους SXS με: Αμάξι στις 2 ρόδες, Moto Stunt, Auto Stunt Drift, ATV Drift, ATV Stunt, BMX Flat, Scooter Stunt, BMX Trial, Super Motard, formula 3 Gloria. Επίσης θα εκτίθενται σπορ, βελτιωμένα και αγωνιστικά αυτοκίνητα και μηχανές, από γνωστούς βελτιωτές.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα είναι:

Παρασκευή, από τις 18.00 μέχρι 23.00 για τον εσωτερικό χώρο και 19.00 για τα show.

Σάββατο / Κυριακή, 12.00 έως 23.00 για τον εσωτερικό χώρο και 12.30 - 17.00 - 19.00 για τα show.

Οι ώρες των show είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν ανάλογα τις καιρικές συνθήκες. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη σε όλους τους χώρους του Festival! Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Ελευθερία». Διοργάνωση Auto-Moto Festival, eXpro Hellas.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass