«Τα δώρα της γης» στη Σκήτη

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2015 8:33

 

Η καθιερωμένη εδώ και δώδεκα χρόνια αγροτουριστική, πολιτιστική εκδήλωση, μια καστανογιορτή, με την ονομασία «Τα δώρα της γης», που διοργανώνει ο Περιβαλλοντικός Μορφωτικός Σύλλογος Σκήτης και Αγιοκάμπου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Αγιάς, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της γραφικής Σκήτης, στις 12 το μεσημέρι, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.

Η καστανογιορτή περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και το Φεστιβάλ Γεύσεων, στο οποίο μια επιτροπή από μάγειρες και διατροφολόγους θα βραβεύσει τους συμμετέχοντες, ενώ, στον χώρο της εκδήλωσης, μάγειρες σχολών και γυναίκες του συλλόγου θα μαγειρεύουν εδέσματα από τα δώρα της γης. Επιπλέον, θα στηθεί έκθεση ντόπιων αγροτικών προϊόντων και θα συμμετέχουν σύλλογοι, συνεταιρισμοί και εργαστήρια γυναικών με παραδοσιακά εδέσματα. Καστανάδες θα ψήνουν στη φουφού και θα προσφέρουν ψητά κάστανα στους επισκέπτες μαζί με άφθονο κρασί και τσίπουρο. Υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος του κ. Κωστούλη, χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιβοίας “Ο Όμηρος”, του Συλλόγου Δένδρων «Η Άργισσα» και του Αμπελώνα θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

Το πρόγραμμα παραμένει ανοιχτό και για άλλες συμμετοχές στα τηλέφωνα 6946-778189 και 6970-017267.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass