ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εικονικά εμφιαλωμένο ΔΕΥΑΛ

* Νερό βρύσης σε γυάλινα μπουκάλια με το σήμα της επιχείρησης ύδρευσης

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2015 0:14

 

Εμφιαλωμένο νερό ΔΕΥΑΛ, εικονικά εμφιαλωμένο όμως, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα γραφεία των δημοτικών υπηρεσιών.

Το ελεγμένο επιστημονικά και αρίστης ποιότητας νερό της ΔΕΥΑΛ, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα εμφιαλωμένα που κυκλοφορούν στην αγορά, έχανε το παιχνίδι όταν ανταγωνιζόταν μαζί τους σε τραπέζια συσκέψεων και έδρανα συνεδριάσεων, αφού υστερούσε στη δυνατότητα σερβιρίσματος. Έτσι παρατηρούνταν το αντιφατικό φαινόμενο που προκαλούσε και τον σχετικό αρνητικό σχολιασμό, να διεξάγεται συνεδρίαση ακόμη και της διοίκησης της ΔΕΥΑΛ και να μην προσφέρεται νερό δικό της αλλά αγορασμένο από άλλη εταιρία.

Τώρα πια κυκλοφορούν στο Δημαρχείο και στη ΔΕΥΑΛ γυάλινα μπουκάλια στα οποία έχει τοποθετηθεί το σήμα της επιχείρησης και τα οποία γεμίζουν με νερό της βρύσης πριν σερβιριστούν. Το πρόβλημα που ανέκυψε βέβαια είναι το ποιος θα πλένει τα μπουκάλια όταν αδειάζουν και πριν την επόμενη χρήση τους. Από τη δημοτική αρχή αναζητείται τρόπος σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των κυλικείων.

Γενικότερα, η παλιότερη ιδέα περί παραγωγής κανονικού εμφιαλωμένου νερού ΔΕΥΑΛ με σκοπό τη διάθεσή του στην αγορά, εξακολουθεί να υφίσταται, «στο πίσω μέρος του μυαλού» της διοίκησης, όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρός της Θ. Καφφές.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass