Οι φίλοι του Μάρκου Βαμβακάρη κοντά «στο χαμόγελο του παιδιού»

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2015 12:51 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:52

 

Tα γραφεία του  εθελοντικού οργανισμού «το χαμόγελο του παιδιού» Θεσσαλίας στη Λάρισα (Ηφαίστου 9 τηλέφωνο:241056090) επισκεφτήκανε  πρόσφατα  ο πρόεδρος του μουσικού συλλόγου «Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη» κ. Νανούλης Απόστολος και ο υπεύθυνος πολιτιστικών εκδηλώσεων κ. Αστερίου Θωμάς ,όπου μετά την ξενάγηση από την κοινωνική λειτουργό κ. Μυλωνά Αναστασία στους χώρους των γραφείων και την ενημέρωση για τις δράσεις «του χαμόγελου του παιδιού» παρέδωσαν ένα σεβαστό ποσό προς τον οργανισμό, που προέκυψε από την ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου. Συμφωνήθηκε να υπάρξει συνέχεια στην βοήθεια προς τα παιδιά, που τόσο την έχουνε ανάγκη και με άλλες εκδηλώσεις και με συμμετοχή  εθελοντών  μελών  του  μουσικού συλλόγου «Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη». Σύντομα μάλιστα  θα υπάρξει μία μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση έκπληξη, στην πόλη της Λάρισας για την οικονομική ενίσχυση  του πολύ σημαντικού αυτού εθελοντικού οργανισμού που πριν λίγους μήνες  απέκτησε( με ευγενική παραχώρηση συντοπίτη μας), δικούς  της χώρους  στην πόλη της Λάρισας για τα παιδιά όλης της  θεσσαλίας.

  • Το εθελοντικό προσωπικό «του χαμόγελου του παιδιού» θεσσαλίας   απαρτίζουνε εκτός της κ. Μυλωνά, η κ. Μαριανίκη Δεμίρη υπεύθυνη του εθελοντικού δημιουργικού εργαστηρίου, η κ. Δήμητρα Κωστούλα ψυχολόγος και ο Γιώργος Παπαντώνης οδηγός.

Πάγια τακτική του μουσικού συλλόγου «Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη» είναι τα έσοδα των διαφόρων  εκδηλώσεων  να προσφέρονται  για την βοήθεια του έργου φιλανθρωπικών και κοινωνικών οργανισμών της Λάρισας (Πανθεσσαλική ένωση ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, Σύλλογος κεντρικής Ελλάδας γονέων & φίλων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Ιασώ», Κρίκκειο ορφανοτροφείο Θηλέων, Σύλλογος Λάρισας ατόμων με ειδικές ανάγκες ) 

Ο μουσικός σύλλογος "Η παρέα του Μάρκου Βαμβακάρη" ιδρύθηκε και αναγνωρίστηκε επίσημα από το πρωτοδικείο Λαρίσης τον Ιανουάριο του 2010, αποτελώντας  τον πρώτο και μοναδικό σύλλογο φίλων του μεγάλου δημιουργού Μάρκου Βαμβακάρη  σε όλη την Ελλάδα. Η ιδέα της ίδρυσης του συλλόγου ευδοκίμησε στο στέκι των μελών, στο καφενείο-ουζερί ¨Η παρέα ¨στην Νεάπολη Λάρισας όπου είναι και τα γραφεία του. Η αγάπη και ο θαυμασμός για τον Μάρκο και τα τραγούδια του, τους οδήγησε στην ίδρυση του συλλόγου που αριθμεί ήδη πάνω από 260 μέλη από όλη την Θεσσαλία.
 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass