Ο Θαν. Μαργαρίτης για την Κύπρο

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2013 16:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:01

«Δικαιωμένος δηλώνει μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την πατριωτική στάση των αδελφών μας Κυπρίων», ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων νομού Λάρισας Αθανάσιος Μαργαρίτης, καθώς σε επιστολή του στο προσωπικό mail του προέδρου της Ν. Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, όταν ακόμη ήταν πρόεδρος της Τ.Ο. Κέντρου της Ν. Δ. είχε προβλέψει –όπως υποστηρίζει- με μαθηματική ακρίβεια που θα μας οδηγήσει αυτή η υποταγή, δηλαδή η υπογραφή της δανειακής σύμβασης και των μνημονίων. Δυστυχώς η καταστροφή της χώρας βρίσκεται προ των πυλών».

Σύμφωνα με τον κ. Μαργαρίτη «τόσοι πολλοί «προδότες» μαζεμένοι σε μια χώρα, που να βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, δεν υπήρξε ποτέ στα παγκόσμια χρονικά. Αυτοί που δημιούργησαν στρατιές ανέργων, εκατομμύρια φτωχούς, έρχονται κάθε μέρα μέσα από τα προπαγανδιστικά κανάλια να μας πείσουν ότι θα μας σώσουν και θα έρθει η ανάκαμψη, η ανάπτυξη. Κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Ένα μεγάλο κράτος, όπως ήταν η χώρα μας την έκαναν να φαίνεται τόσο μικρή. Δυστυχώς για όλα αυτά δεν φταίει κανένας ή  φταίνε πάντα οι άλλοι που κυβέρνησαν, χωρίς όμως να τιμωρείτε κανείς. Μας έχουν υποδουλώσει και μας παίρνουν τα λάφυρα. Είμαστε χώρα κατοχής και τα χαράτσια και οι φόροι είναι λάφυρα για τους κατακτητές μας. Θα έρθει η στιγμή που θα μας πάρουν τις ιδιωτικές μας  περιουσίες και θα μας κλείσουν στην φυλακή, ότι ακριβώς γίνονταν στα χρόνια της κατοχής 1940 – 1944, αλλά με σύγχρονο τρόπο. Βάζουν φόρους και αβάσταχτα χαράτσια στον φτωχό και άνεργο λαό που δεν έχει να τους πληρώσει. Αυτούς πλέον τους ονομάζουν φοροφυγάδες και τα σκληρά μέτρα που παίρνουν είναι για αυτούς. Κόβουν μισθούς και συντάξεις για να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν σ αυτά».

Και το στέλεχος των ΑΝΕΛ κ. Μαργαρίτης καταλήγει: «Κανένας δεν λέει την απόλυτη αλήθεια στον ελληνικό λαό. Πιστεύω ότι αργά η γρήγορα πρέπει να αντιδράσουμε πάλι, ώστε να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τον ζυγό του κατακτητή και να τιμωρήσουμε τους  προδότες. Η αντοχή των Ελλήνων έφτασε στο τέλος». 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass