ΑΠΟ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2013 20:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:03
 Στη δημιουργία ενός δικτύου εθελοντισμού στο ν. Λάρισας που θα βοηθά στο ανθρώπινο και ανιδιοτελές έργο του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού», στοχεύουν οι εθελοντές του που βρέθηκαν χθες στην πόλη και συγκεκριμένα στην πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα.
Εκεί από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, με την κινητή μονάδα στήριξης και ενημέρωσης του συλλόγου, υποδέχονταν τους Λαρισαίους κάθε ηλικίας για να τους ενημερώσουν για τον σύλλογο αλλά και να ζητήσουν τη στήριξή τους για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.
Η κινητή μονάδα γεμάτη με κάθε είδους χειροποίητες κατασκευές χριστουγεννιάτικης διακόσμησης όπως στολίδια, γούρια, στεφάνια και κεριά, αλλά και δώρα, που ετοίμασαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων με πολλή αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Λαρισαίων και δη των μικρών παιδιών, που αγόρασαν μικροαντικείμενα ενισχύοντας οικονομικά τους σκοπούς του συλλόγου.
Επικεφαλής της κινητής μονάδας ενημέρωσης και στήριξης του συλλόγου είναι η κ. Αγγελική Λινάκη, η οποία ιδιαίτερα συγκινημένη από την ανταπόκριση των Λαρισαίων τους ευχαρίστησε για τον χρόνο που αφιέρωσαν να επισκεφθούν τη μονάδα του συλλόγου και τους ζήτησε να είναι κοντά τους σε όλη αυτή την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν να στηρίζουν και να δίνουν χαμόγελο στα παιδιά εκείνα που η μοίρα δεν ήταν «ανοιχτόκαρδη» μαζί τους.
Για το χριστουγεννιάτικο παζάρι που στήθηκε στη Λάρισα σημαντική βοήθεια προσέφεραν η Κοινότητα Οικονομικής Αλληλεγγύης allwin και οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Οι επισκέπτες της Κινητής Μονάδας Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του οργανισμού, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Η Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του « Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα, μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ Τρίτη και Πέμπτη από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Σοφία Ορφανιώτη
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass