Ενημέρωση για τον διαβήτη στην πλατεία Λαού

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2014 0:09 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:19

Σημαντικής εκστρατείας «Με Οδηγό τον Διαβήτη» ξεκίνησε ήδη πανελλήνια με χορηγούς ιδιωτικές εταιρείες και στη Λάρισα το πρόγραμμα ενημέρωσης ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη 12 Ιουνίου, στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνα (Λαού), τις ώρες 10.00 - 14.00

Βασικές πληροφορίες για το θέμα του διαβήτη στην Ελλάδα: Ο παιδικός διαβήτης αυξάνεται σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Διαβήτη. Η Ελλάδα είναι η 3η χώρα στον κόσμο σε ανδρική παχυσαρκία. Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, μπορεί να βοηθήσει προληπτικά στο θέμα του Διαβήτη.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Κλήρωση Ποδηλάτων: Σε όλη τη διάρκεια της ενέργειας θα τρέχει κλήρωση ποδηλάτων (4 κατά Μ.Ο. σε κάθε περιοχή – θα δοθούν αναλογικά με τον πληθυσμό της κάθε πόλης). Η κλήρωση θα λάβει χώρα στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας μας μετά το τέλος της καμπάνιας στις 10/7. Στις 15/7 το αργότερο, τα ποδήλατα θα σταλούν στους νικητές σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass