Μαρία Ίφου: Ψήφο κατά συνείδηση

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2014 0:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:52

 

«Ψήφο κατά συνείδηση» προτείνει στους ψηφοφόρους του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» η υποψήφια δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μαρία Ίφου για την εκλογική αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής στα Φάρσαλα.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Εκφράζω ένα βαθύ, εγκάρδιο και μεγάλο ευχαριστώ στους ψηφοφόρους μας, άνδρες και γυναίκες, του διευρυμένου δήμου Φαρσάλων που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αψηφώντας τις θηριώδεις πραγματικά συνθήκες που είχαν επιβάλει οι αντίπαλοί μας.

Είναι ένα εύσημο για όλους αυτούς που έθεσαν ως προτεραιότητα τον τόπο τους και λειτούργησαν με πραγματικά αυτοδιοικητικά κριτήρια και δεν υπέκυψαν στα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποίησαν οι αντίπαλοί μας.

Σφίγγω νοερά το χέρι του καθενός και της καθεμιάς τους ξεχωριστά και υπόσχομαι να φανώ μαζί με τους συνεργάτες μου αντάξια της εμπιστοσύνης τους από τη θέση που μας έταξε η ψήφους του λαού.

Θεωρώ ότι ο αριθμός των ψήφων και το ποσοστό που έλαβε ο συνδυασμός μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» συνιστά μια σπουδαία ηθική πολιτική νίκη λαμβανομένων υπόψη των γενικότερων δυσκολιών και αντίξοων συνθηκών του εκλογικού αγώνα. Έχουμε την ηθική ικανοποίηση ότι κάναμε ένα έντιμο αγώνα με παρρησία και ειλικρίνεια έναντι των συδημοτών μας. Είναι αυτονόητο ότι η στάση μας τη δεύτερη Κυριακή υπαγορεύεται από το σεβασμό προς την προσωπική κρίση των ψηφοφόρων μας»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass