Χρ. Καπετάνος: «ΟΧΙ σε ψήφο συναλλαγής Καραχάλιου – Μπαλατσού»

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2014 0:49 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:52

 

Σφοδρή επίθεση κατά του απερχόμενου δημάρχου Φαρσάλων Άρη Καραχάλιου αλλά και του πρώην δημάρχου Πολυδάμαντα Βαγγέλη Μπαλατσού, εξαπέλυσε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων Χρήστος Καπετάνος κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Μιλώντας στην κατάμεστη κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, ο Χρήστος Καπετάνος έθεσε το διακύβευμα των εκλογών, τονίζοντας πως οι πολίτες της επαρχίας «δεν θα δώσουν "ψήφο συγκάλυψης και συναλλαγής" στον κ. Καραχάλιο και στον κ. Μπαλατσό που στηρίζει τον απερχόμενο δήμαρχο».

Σ' αυτή την "παράδοξη", όπως τη χαρακτήρισε,  σχέση που δημιουργήθηκε, παρά το γεγονός πως επρόκειτο για δύο πολιτικούς αντιπάλους στο παρελθόν, στάθηκε ο κ. Καπετάνος διερωτώμενος: "τους ένωσε ο κοινός τους πόθος για το καλό του τόπου άραγε ή κάτι άλλο, παντελώς διαφορετικό;"

Και συνέχισε θέτοντας ερωτήματα που όπως είπε "οι δημότες καθημερινά ρωτούν:

"Τι συνέβη με το έργο των πεζοδρομίων στην Αγία Τριάδα αξίας 650.000 ευρώ;

Τι συνέβη με τις δημαρχιακές κλήσεις και τα δημαρχιακά τηλέφωνα; Πληρώθηκαν; Κι αν ναι από ποιον;

Τι συνέβη με τις απευθείας αναθέσεις που κατηγορούσε από αυτό το βήμα τον κ. Μπαλατσό ο τότε αντίπαλος του στις 12/11/2010;Ξεχνά μήπως μέσα στον πανικό της επερχόμενης ήττας του, τα έργα και τις ημέρες του πολιτικού του μέντορα; Γιατί δεν αναφέρει τίποτα για τα τιμολόγια Πολυδάμαντα που είναι απλήρωτα;

Σε ποιον οφείλεται το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής; Το 2010 ήταν οι βουλευτές του Πασοκ που έφτιαξαν τον κομματικό συνδυασμό του κ. Καραχάλιου, που ανέφερε συνεχώς ότι χωρίς χρίσμα δεν θα είναι υποψήφιος. Φέτος ήταν ο κ. Μπαλατσός που πήρε τα εύσημα φωτογραφιζόμενος χαμογελαστός παρά το πλευρό του δημάρχου.

Και ερωτώ τους φαρσαλινούς:

Ποιος θα είναι ο δήμαρχος Φαρσάλων την επόμενη ημέρα; Ο κ. Καραχάλιος ή ο κ. Μπαλατσός;  Η μήπως θα υπάρχει διαρχία;"

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ

OI ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, έκανε λόγο για πολίτες και οικογένειες που βρέθηκαν μπροστά σε «εκβιαστικά διλήμματα, ταξίματα, υποσχέσεις για ρουσφέτια».

Αλλά όπως είπε, οι πολίτες "δεν ενέδωσαν, δεν ενδίδουν  και δε  θα  ενδώσουν  ποτέ  στις  όποιες  απειλές,  σε  ενδεχόμενους εκβιασμούς  και σε μεθόδους που  θυμίζουν  σκοτεινό παρελθόν".

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σε ένα εντυπωσιακό κλίμα με συνθήματα και επιδοκιμασίες πολιτών, ο κ. Καπετάνος επανέλαβε τις βασικές δεσμεύεις της παράταξής του που είναι η άμεση και δραστική μείωση στην τιμή των τελών ύδρευσης για όλους τους πολίτες αλλά και τις κτηνοτροφικές μονάδες, η δημιουργία κοινωνικών δομών για την ενίσχυση των αδυνάμων, η λειτουργία γραφείου εξυπηρέτησης του αγρότη, η δημιουργία δημοτικού πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης και η σύσταση αναπτυξιακής εταιρείας που θα διαχειρίζεται τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Κλείνοντας κατέστησε σαφές πως ως νέα δημοτική αρχή, η παράταξή του θα ρίξει άπλετο φως στα δημοτικά τεκταινόμενα "βγάζοντας τους σκελετούς από τις ντουλάπες" όπως είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε ζητώντας από τους πολίτες να κάνουν την ψήφο τους "μήνυμα αλλαγής,  διαφάνειας, προόδου, προοπτικής και ελπίδας για τα Φάρσαλα!"

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass