Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Κ. Τσιάρας: Να επιβεβαιωθεί η πολιτική κυριαρχία της ΝΔ την Κυριακή

* Κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2014 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:50
Της Μαρίνας Αποστολοπούλου
«Οι ευρωεκλογές είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Ζητάμε την επιβεβαίωση των Ελλήνων πολιτών σε μία μεγάλη προσπάθεια η οποία δείχνει ότι φθάνει στο τέλος με απτά αποτελέσματα».
Τα παραπάνω επισήμανε, σε δηλώσεις του στην «Ε», ο Κώστας Τσιάρας βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχει οριστεί υπεύθυνος για τον Νομό Λάρισας από πλευράς κόμματος, για τις ευρωεκλογές.
Ο κ. Τσιάρας, που συμμετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ με αντικείμενο τον συντονισμό του κόμματος στον νομό και την ανάληψη στοχευμένων πρωτοβουλιών για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη σημασία και το διακύβευμα των εκλογών, υπογράμμισε ότι οι ευρωεκλογές, ουσιαστικά θα αναδείξουν την απάντηση σε ένα κρίσιμο ερώτημα με τρία διαφορετικά σκέλη:
-Να επιβεβαιωθεί η πολιτική κυριαρχία της ΝΔ η οποία χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος προσπάθησε να ανατρέψει μία εξαιρετικά κακή πραγματικότητα στην ελληνική οικονομία το τελευταίο χρονικό διάστημα και, όπως όλα δείχνουν-και επιβεβαιώνεται από παντού-τα αποτελέσματα αυτά, είναι πολύ κοντά στην έξοδο από την οικονομική κρίση.
-Να απαντήσουν για τη συμμετοχή, τον ρόλο και το μέλλον της χώρας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. Η Ελλάδα, παρατήρησε ο κ. Τσιάρας, οφείλει να παίξει συγκεκριμένο και ουσιαστικό ρόλο στην Ευρώπη επιβεβαιώνοντας την κυρίαρχη παρουσία της στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.
-Η τρίτη παράμετρος, ανέφερε ο βουλευτής Καρδίτσας, είναι ότι καλούμαστε μέσα από την εκλογική διαδικασία να απαντήσουμε στο ερώτημα για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και το μέλλον της Ευρώπης και συμπλήρωσε: σε μία εποχή που πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε ακόμη και τους ιδρυτικούς λόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καλούμαστε ως Ελλάδα και ως ελληνική κοινωνία να συμμετέχουμε σε έναν διάλογο που μόλις αρχίζει να διαμορφώνεται και αφορά στο μέλλον της Ευρώπης.
Μόνο μέσα από τις απαντήσεις στα τρία αυτά διαφορετικά ζητήματα μπορεί κανείς να προσδιορίσει την άποψή του για την επιλογή που θα κάνει στις επερχόμενες ευρωεκλογές.
Ο ρόλος όλων μας, ανέφερε, είναι να επικοινωνήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μηνύματα και τις προκλήσεις για το μεγάλο στοίχημα των ευρωεκλογών. Εκτιμώ πως αν υπάρχει μία προσεκτική προσέγγιση στο διακύβευμα της ερχόμενης Κυριακής οι πολίτες θα καταλήξουν πολύ εύκολα στις επιλογές τους.
Στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ όπου αντηλλάγησαν απόψεις για τις πρωτοβουλίες που θα εξελιχθούν στον Νομό τις ερχόμενες ημέρες με επίκεντρο της ευρωεκλογές συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Δημήτρης Παπαευθυμίου, ο πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας της ΝΔ Γιώργος Ζιαράγκας και στελέχη της Οργάνωσης καθώς και οι βουλευτές Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass