Δήμος Αγιάς: Πρωτιές υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2014 11:06 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:50

Του Νίκου Γουργιώτη

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Τριπλή η αγωνία και για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των τεσσάρων συνδυασμών που πήραν μέρος στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Αγιάς.

Πρώτη ήταν εκείνη της βραδιάς των εκλογών, όπου αναμένονταν η σειρά που θα καταλάβει ο συνδυασμός στον οποίο συμμετείχαν, δεύ­τερη ήταν αυτήν της τελικής ανακοίνωσης των σταυρών που ο καθένας συ­γκέντρωσε, ενώ τρίτη παραμένει ακόμη και τώρα ο τελικός αριθμός των εδρών που ο κάθε συνδυασμός θα πάρει και πως αυτές θα κατανεμηθούν κατά εκλογική περιφέρεια.

Στον συνδυασμό «Προοδευτική Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Αγιάς» του Αντώνη Γκουντάρα, λοιπόν, πρώτη σε σταυρούς προτί­μησης σε αυτούς που περιλαμβάνονται στη μεγαλύτερη Εκλογική Περιφέρεια του Δήμου, σ’ αυτήν της Αγιάς, είναι η κ. Γιαννουλέα Χριστίνα με 622 και ακολουθούν κατά σειρά οι κ.κ. Σμυρλής Βασίλειος (575), Ζιούλη Αναστασία (425), Αργυρού­λης Ιωάννης (361), Μάρκου Σωτήριος (345), Κούκας Γεώργιος (343), Ριζούλης Στέφανος (310), Σκαρκάλης Χρήστος (404) κ.ο.κ. Στην Εκλογική Περι­φέρεια Μελιβοίας πρώτος είναι ο κ. Λέ­τσιος Βασίλειος με 758 και ακολουθούν κατά σειρά οι κ.κ. Μπά­τσικας Βασίλειος (642), Μπελιάς Αντώνιος (452), Κρανιώτης Ευάγγελος (447) κ.ο.κ. Στην Εκλογική Περιφέρεια Ευρυμενών πρώτος είναι ο κ. Γιάννα­ρος Γεώργιος με 530 και ακολουθούν κατά σειρά οι κ.κ. Γκουτζουλί­κας Γεώργιος (423), Τριανταφύλλου Ευθύμιος (389), Αγγε­λακόπουλος Ρίζος (357) κ.ο.κ. Στην Εκλογική Περιφέρεια Λακέρειας πρώτος είναι ο κ. Τσιώνης Αστέριος με 309.

Στον συνδυασμό «Δώτιον Πεδίον» του κ. Γρηγόρη Καλαγιά πρώ­τος σε σταυρούς προτίμησης σε αυτούς που περιλαμβά­νονται στην Εκλο­γική Περιφέρεια Αγιάς είναι ο κ. Βατζιάς Αντίγονος (743) και ακολου­θούν οι κ.κ. Αναστασίου Ιωάννης (546),  Σιμούλης Θωμάς (460), Μα­κροβασίλης Βασίλειος (439) κ.ο.κ. Στην Εκλογική Περιφέρεια Μελι­βοίας πρώτος εί­ναι ο κ. Τριανταφύλλου Αθανάσιος (508) και ακολουθεί ο κ. Μασούρας Γεώργιος (393). Στην Εκλογική Περιφέρεια Ευρυμενών πρώτος είναι ο κ. Ολύμπιος Αθανάσιος (285). Στην Εκλογική Περιφέρεια Λακέρειας πρώ­τος είναι ο κ. Αράπης Χρήστος με 284.

Στον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» του κ. Γιάννη Κασίδα πρώτοι στην Περιφέρεια Αγιάς είναι οι κ.κ. Σίμος Πέτρος (219), Κω­στούλας Αναστάσιος (184), Παπαχρήστου Μαρία (182), ενώ στις Περι­φέρειες Μελιβοίας, Ευρυμενών και Λακέρειας είναι αντίστοιχα οι κ.κ. Ζιμπής Αντώνιος (158), Καμακά Ειρήνη (92) και Μαρούδα – Λιαρά­τσικα Νίνα (107).

Στον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ρζοσπαστική Κίνηση Αγιάς» του κ. Χρήστου Ρουκά πρώτοι στις Περιφέρειες Αγιάς, Μελιβοίας και Λακέ­ρειας είναι αντίστοιχα οι κ.κ. Ρουκά Ευαγγελία (98), Κουτσοδόντης Νι­κόλαος (58) και Δαλδάς Ιωάννης (45).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass