Πρωτιά Αντ. Γκουντάρα στην Αγιά με το εντυπωσιακό 49,65%

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2014 12:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:47

 

Του Νίκου Γουργιώτη

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Μεγάλος νικητής των εκλογών στον Δήμο Αγιάς αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά (μετά από εκείνη του 2010) ο συνδυασμός «Προ­οδευτική Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Αγιάς» του Αντώνη Γκου­ντάρα με το εντυπωσιακό ομολογουμένως 49,65%!

Ο συνδυα­σμός «Δώτιον Πεδίον» του Γρηγόρη Καλαγιά έλαβε το 35,01% των ψήφων, η «Λαϊκή Συσπείρωση» του Γιάννη Κασίδα το 11,78% και η «Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση» του Χρήστου Ρουκά το 3,56%.

Με εμφανή ανάμεικτα συναι­σθήματα, ο Αντώνης Γκουντάρας, χα­ράς από τη μια για το πολύ υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε και απο­γοήτευσης από την άλλη για τη μη συγκέντρωση του απαιτούμενου 50% μόλις για λίγες ψήφους, απευθύνθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευ­τέρας στους δεκάδες φίλους και υποστη­ρικτές του συνδυασμού του που από το από­γευμα της Κυριακής περίμεναν καρτερικά έξω από το εκλο­γικό του κέντρο στην Αγιά για το τελικό αποτέλεσμα.

Μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα και επευφημίες χαρακτή­ρισε τη νίκη πολύ μεγάλη, κάλεσε τον κόσμο να κά­νει ακόμη μια βδο­μάδα υπομονή, ευχαρίστησε όλους εκείνους που του έδειξαν με την ψήφο τους εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και προς τον συνδυασμό του και τους έδωσε ραντεβού για την τελική επικράτηση το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής. Μεταξύ άλλων είπε «Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τον μεγάλο και με ήθος αγώνα που δώσατε. Νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό σε μια εκλογική αναμέτρηση για τον τόπο. Όλοι πα­λεύουμε για το καλό του τόπου. Δεν χωράει σε μια τέτοια εκλογική ανα­μέτρηση, ούτε λάσπη, ούτε κατηγόρια, ούτε πολύ περισσότερο να ακού­γονται πράγματα που δεν ισχύουν και θίγουν ανθρώπους, διαδρομές και οικογένειες. Στείλατε την καλύτερη απάντηση. Αξίζετε πολλά. Το χειρο­κρότημα ανήκει σε σας. Σας ευχαριστώ όλους. Το αποτέλεσμα μάς δίνει μεγάλη χαρά και μας γεμίζει με ακόμη περισσότερες ευθύνες. Ο κόσμος, παρά τα λάθη μας, πιστεύει σε μας. Πρέπει να τους δικαιώσουμε και θα τους δικαιώσουμε όλους γιατί έχουμε όλοι διάθεση για προσφορά».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass