«Ντέρμπι», για …γερά νεύρα στο Δήμο Κιλελέρ, Νασιακόπουλος - Κομήτσας στο β΄γύρο

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2014 4:42 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:46

Της Λένας Κισσάβου

«Ντέρμπι», για …γερά νεύρα, εξελίχθηκε σε όλη τη διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων στο Δήμο Κιλελέρ, όπου μέχρι και αργά το βράδυ οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Ρίζος Κομήτσας και κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, βρισκόταν είτε σε απόσταση αναπνοής, είτε με μικρή διαφορά ψήφων.

Με το προβάδισμα να δίνεται στον Θανάση Νασιακόπουλο, με την καταμέτρηση του 61,90% των εκλογικών τμημάτων, (39 από 63), οι δύο συνδυασμοί «Νέο Κιλελέρ» του ίδιου και  «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών» με το Ρίζο Κομήτσα, προχωρούν σε μια σκληρή κόντρα στην τελική αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή.

Από τα πρώτα αποτελέσματα, της καταμέτρησης των ψήφων, στο Δήμο, διαφάνηκε ότι είχε ξεκινήσει ένας δύσκολος αγώνας μεταξύ των δύο συνδυασμών, ενώ ακολούθησαν με μικρά ποσοστά ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Βασίλης Σταμουλάκης, και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βασίλης Μακατός με το συνδυασμό «Πάμε Κόντρα».

Αναλυτικότερα στο 61,90%,  των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Κιλελέρ, ο κ. Νασιακόπουλος έχει κατακτήσει το ποσοστό του 46,76% των ψήφων, δεύτερος ακολουθεί ο Ρ. Κομήτσας με 45,97% , τρίτος ο υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Βασ. Σταμουλάκης, με 4,50% και τέταρτος ο Βασ. Μακατός «Πάμε Κόντρα», με 2,76%. Βασ. Σταμουλάκης.

Σε δηλώσεις τους στην «Ε», για το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών, ανάφεραν:

ΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο λαός μίλησε. Ο ενωτικός ανεξάρτητος συνδυασμός «Νέο Κιλελέρ» πέτυχε μια καθαρή, μια αδιαμφισβήτητη, μια ιστορική νίκη. Στο δήμο Κιλελέρ, έφθασε η ώρα της ιστορικής αλλαγής, η οποία είναι καθολική απαίτηση της τοπικής κοινωνίας και την εγγυάται ο συνδυασμός μας.

Ευχαριστώ θερμά τους δημότες του Δήμου Κιλελέρ, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Ευχαριστώ θερμά και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, για τον αγώνα που διεξήγαμε, με εντιμότητα και ήθος».

ΡΙΖΟΣ ΚΟΜΗΤΣΑΣ:« Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημότες, που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Από σήμερα και μέχρι την επόμενη Κυριακή δίνουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη για την τελική νίκη. Το εκλογικό αποτέλεσμα καταδεικνύει ότι οι προοδευτικοί πολίτες στον Δήμο μας αποτελούν την κρίσιμη πλειοψηφία και περιμένουν από εμάς να ενώσουμε τη δυναμική τους, να γίνουμε η φωνή τους. Βρεθήκαμε απέναντι σε έναν οργανωμένο μηχανισμό κομματικής προπαγάνδας, αφόρητων πιέσεων και εκβιαστικών διλλημάτων προς τους πολίτες. Σε αυτές τις πρακτικές, που μας γυρίζουν χρόνια πίσω, εμείς αντιτάσσουμε τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε. Η συνέχεια και η προκοπή του τόπου μας είναι υπόθεση όλων μας».    

ΒΑΣ. ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ: «Ο αγώνας συνεχίζεται, μέσα στο νέο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ, για τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μια μάχη ήταν αυτή που δώσαμε στις δημοτικές εκλογές και συνεχίζουμε για τις ευρωεκλογές.

Θωρώ ότι τα προβλήματα θα είναι περισσότερα μετά τρις εκλογές από την πολτική των κομμάτων που στηρίζουν του υποψήφιους δημάρχους Κιλελέρ κ. Ρ. Κομήταα και κ. Θαν. Νασιακόπουλο και ειδικά για τους αγρότες, καθώς τα μέτρα που έρθουν θα είναι πιο βαριά γι αυτούς.

Θα είμαστε μπροστά σε αυτές τις μάχες και τους καλούμε όλους, εργατικούς συλλόγους, αγροτικούς, επαγγελματικούς… να τις δώσουμε οργανωμένα».

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass