ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ:

Μόνο οι πολίτες θα δώσουν λύση στα αδιέξοδα

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2014 3:52 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:34

«Ολοι οι υποψήφιοι του Συνδυασμού μας, εκφράζουν την ανάγκη της κοινωνίας μας για μια πολιτική χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς, την πίστη μας στους ίδιους τους Θεσσαλούς που βιώνουν καθημερινά την οικονομική ύφεση και την κοινωνική κρίση, γιατί πιστεύουμε πως η λύση στα σημερινά αναπτυξιακά αδιέξοδα μπορεί να έλθει μόνο από τους ίδιους τους πολίτες και μακριά από κομματικούς σωλήνες και εταιρίες δημόσιων σχέσεων. Άλλωστε οι υπάλληλοι των Μνημονίων και των «Δημοσίων Σχέσεων» είναι εκείνοι που προκάλεσαν και βάθυναν την σημερινή κρίση».

Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα της υποψήφιας περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη κατά την τελετή των εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου στη Λάρισα, παρουσία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένου.

Ο συνδυασμός μας, τόνισε στη συνέχεια η κ. Χρυσοβελώνη, αγωνίζεται να αφήσουμε πίσω τα Μνημόνια και τις παραφυάδες τους στη Θεσσαλία, να αναδείξουμε την σημασία της συμμετοχής όλων στα περιφερειακά δρώμενα και να φέρουμε κάθε Θεσσαλό και κάθε Θεσσαλή στο επίκεντρο, δίπλα στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Γιατί η Περιφέρεια δεν πρέπει να παραμείνει ένας μηχανισμός εφαρμογής προαποφασισμένων κρατικών πολιτικών. Πολιτικών που απλώς μεταβιβάζονται από το κέντρο στην περιφέρεια. Κυρίως όμως η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν μπορεί να παραμείνει ένας ανέξοδος τρόπος άσκησης πολιτικαντισμού. Να κάνει δηλαδή τζάμπα κριτική σε διάφορες κυβερνητικές επιλογές, χωρίς όμως στην πράξη να έρχεται σε αντίθεση μαζί τους. Εμείς με δυο λόγια πιστεύουμε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας μπορεί να είναι όλα όσα δεν είδαμε κατά τα 4 χρόνια της θητείας Αγοραστού.

Χωρίς καμιά αμφιβολία, ανέφερε στη συνέχεια, η ψήφος των Θεσσαλών θα έχει ειδικό πολιτικό βάρος. Για παράδειγμα η ψήφος υπέρ του Κώστα Αγοραστού δεν θα σημαίνει απλά έγκριση των πεπραγμένων βιτρίνας της Περιφέρειας. Θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με αποδοχή όλων των μνημονιακών πολιτικών της Συγκυβέρνησης που οδήγησαν την χώρα μας στη σημερινή ανθρωπιστική κρίση.

Ως πατριωτικός συνδυασμός οφείλουμε να είμαστε ξεκάθαροι για το τι θα σημάνουν οι εκλογές στη Θεσσαλία για το σύνολο της Πατρίδας μας. Τυχόν στήριξη Αγοραστού στον 1ο γύρο θα μεταφραστεί από τη ΝΔ σε ψήφο εμπιστοσύνης για μια επικίνδυνη Συγκυβέρνηση.

Είμαι βέβαιη πως οι πατριώτες Θεσσαλοί θα στείλουν με την ψήφο τους μήνυμα καταδίκης της ΝΔ και των μνημονιακών πολιτικών που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν ολόκληρη τη χώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass