ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΕΕ:

Μαζί με τον τεχνικό κόσμο θα κτίσουμε τη Λάρισα του 2020

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2014 3:57 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:34

Με τη διοίκηση του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας, κ. Γιάννη Βαρνά, τον αντιπρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Τσαλαπόρτα, τον γενικό γραμματέα, κ. Κωνσταντίνο Κουλώτσιο και τον πρόεδρο της αντιπροσωπείας πολιτικών μηχανικών, κ. Γιώργο Κατσαφλέκη συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της.

Στη δήλωσή της η κ. Καραλαριώτου ανέφερε:

«Δύο από τις μεγάλες προτεραιότητες του προγράμματός μας είναι: Πρώτον, η επίλυση των προβλημάτων της πόλης, που δυσχεραίνουν σημαντικά την καθημερινότητα του πολίτη, δηλαδή η ευταξία στους δημόσιους χώρους, οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων των κεντρικών περιοχών αλλά και των συνοικιών, οι στοχευμένες αναπλάσεις με περισσότερο πράσινο και νέους πεζοδρόμους και η δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων. Οι πολίτες πληρώνουν δημοτικά τέλη και απαιτούν ανταποδοτικές υπηρεσίες ποιότητας.

Δεύτερον, το μεγάλο όραμά μας της αποκάλυψης του Αρχαίου Θεάτρου και της ανάδειξής του ως επίκεντρο και ισχυρό μοχλό ανάπτυξης της Λάρισας και την ταυτόχρονη ενοποίησή του με την ευρύτερη περιοχή του Λόφου του Φρουρίου, την Κεντρική πλατεία και την παραποτάμια ζώνη του Πηνειού. Έτσι θα δώσουμε ταυτότητα στην πόλη και θα την καταστήσουμε ελκυστικό τουριστικό προορισμό. Είναι ένα μεγάλο έργο πνοής το οποίο θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί η πόλη μας σε πόλο υπερτοπικού ενδιαφέροντος. Το ΤΕΕ θα είναι στενός συνεργάτης με συμβουλευτικό ρόλο στη νέα δημοτική Αρχή. Η ενεργός συμμετοχή του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας και των άξιων στελεχών του είναι απαραίτητη για την υλοποίηση του σχεδιασμού μας για τη Λάρισα του 2020».

Από την πλευρά τους, ο κ. Βαρνάς και τα μέλη της διοίκησης εξέφρασαν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο της κ. Καραλαριώτου και επισήμαναν την άψογη συνεργασία που είχαν μαζί της όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ανέφεραν μάλιστα χαρακτηριστικά: «Θα στηρίξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή, συμβάλλοντας στον σχεδιασμό για την ανάπτυξη της Λάρισας, με τις προτάσεις μας, τη βοήθειά μας, σε οποιοδήποτε επίπεδο και με οποιοδήποτε τρόπο και ρόλο μας ζητηθεί. Το ΤΕΕ θα επιτελέσει συμβουλευτικό ρόλο στον νέο Δήμο Λαρισαίων».

Σημειώνεται ότι η κ. Καραλαριώτου συνοδευόταν από τους υποψήφιους του συνδυασμού της, μηχανικούς, κ.κ. Νίκο Παπαγεωργίου, Λίτσα Κωφού, Νίκο Καρδούλα, Αλέκο Λιάγκο και Ελένη Μπακούλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass