Θ. Νασιακόπουλος στο Μαυροβούνι: «Κρατάμε ψηλά τις σημαίες του ήθους και της ενότητας»

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2014 23:53 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:29

 

«Στον ενωτικό – ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» κρατάμε ψηλά τις σημαίες του ήθους, της εντιμότητας και της ενότητας στον τόπο μας. Είμαστε η ήρεμη δύναμη νίκης και αλλαγής στις 18 Μαΐου. Είμαστε η παράταξη που αναλαμβάνει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση να οδηγήσει τον τόπο μας στη νέα εποχή», επισήμανε καταχειροκροτούμενος ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας το απόγευμα στο Μαυροβούνι.

«Η αλλαγή στον Δήμο μας είναι καθολική απαίτηση κι η τοπική κοινωνία, που με το αλάθητο κριτήριό της αξιολογεί καθημερινά προτάσεις και συμπεριφορές, έχει ήδη αποφασίσει: στις 18 Μαΐου αναλαμβάνουμε εμείς στην ενωτική παράταξη «Νέο Κιλελέρ» να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του τόπου μας. Να «τρέξουμε» γρήγορα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Να στηρίξουμε αποτελεσματικά κάθε οικογένεια. Να εργαστούμε ώστε να υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για όλους, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, στον τόπο μας», διαβεβαίωσε ο κ. Θ. Νασιακόπουλος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» ξεκαθάρισε πως «η πιο ισχυρή απόδειξη της εμβέλειας που έχει ο συνδυασμός μας στην κοινωνία είναι η απέλπιδα προσπάθεια του απερχόμενου δημάρχου και της «κλειστής» ομάδας που τον περιβάλλει και όλοι μαζί διαχειρίζονται την εξουσία επί 20 χρόνια να σπείρουν την διχόνοια και να στήσουν τεχνητά τείχη.

Να γνωρίζουν πως ότι κι αν κάνουν έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα», υποστήριξε, ενώ κατέστησε σαφές:

-«Όσο περισσότερο προσπαθούν να διχάσουν, τόσο περισσότεροι συσπειρώνονται στον ενωτικό συνδυασμό μας «Νέο Κιλελέρ».

-Όσο περισσότερο καταφεύγουν σε παλαιοκομματικές πρακτικές και ξεπερασμένους τρόπους υφαρπαγής της ψήφου, τόσο περισσότερο η τοπική κοινωνία τους γυρνά την πλάτη.

Τους αφήνουμε μόνους να κατεβούν τον ολισθηρό και αδιέξοδο δρόμο στον οποίο καταφεύγουν. Δεν απαντάμε στις προκλήσεις. Εμείς δίνουμε τη μάχη των ιδεών και των προτάσεών μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Αγωνιζόμαστε με ευπρέπεια και εντιμότητα, διαφυλάττουμε ως κόρη οφθαλμού το κλίμα πολιτικού πολιτισμού και της ενότητας. Μόνος αντίπαλος για μας είναι τα προβλήματα καθώς και οι καταστροφικές και παρωχημένες λογικές του χθες, αυτές που καθήλωσαν τον τόπο μας και είχαν ως συνέπεια να χαθούν ιστορικές ευκαιρίες.

Γι’ αυτό η αλλαγή στον τόπο μας πρόκειται να είναι ιστορική στις 18 Μαΐου: γιατί εκτός από τα πρόσωπα στον δήμο Κιλελέρ πρόκειται να αλλάξουν οι λογικές και οι αντιλήψεις, ο τρόπος λειτουργίας και κυρίως τη στασιμότητα, την αδράνεια και την απραξία πρόκειται να την διαδεχθεί η εποχή του έργου και της αποτελεσματικότητας για τον τόπο και κάθε οικογένεια», επισήμανε ο κ. Θ. Νασιακόπουλος υπό τα θερμά χειροκροτήματα των δημοτών.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass