ΤΟΝΙΣΕ Ο Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΘΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

«Η ενότητα είναι η στέρεα βάση, για την ιστορική αλλαγή της 18ης Μαΐου»

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2014 4:02 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:25
 «Η ενότητα που πετύχαμε μετά από σκληρή προσπάθεια, είναι η στέρεα βάση για τη μεγάλη νίκη, την ιστορική αλλαγή της 18ης Μαΐου στο δήμο Κιλελέρ. Αυτό είναι το κλίμα που συναντούμε καθημερινά σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Και το κλίμα αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει πανηγυρικά το γεγονός πως ο απερχόμενος δήμαρχος, αντί να παρουσιάζει τις θέσεις του, αφιερώνει τις ομιλίες του στη δική μας παράταξη «Νέο Κιλελέρ» και την ενότητα που σφυρηλατήσαμε και φυσικά είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού».
Αυτό τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας χθες βράδυ στην τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του ενωτικού – ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ», στη Νίκαια.
Διακοπτόμενος υπό συνεχή χειροκροτήματα, ο κ. Θ. Νασιακόπουλος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: «Ένας αέρας αλλαγής και ελπίδας φυσά στον δήμο μας από τη μια πλευρά έως την άλλη. Με μια φωνή οι δημότες μας διατρανώνουν την απόφασή τους: «Φτάνει πια! Είκοσι χρόνια στην εξουσία είναι υπεραρκετά. Αλλαγή, τώρα! Ψήφο στον ενωτικό συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ».
Ο κ. Θ. Νασιακόπουλος αναφέρθηκε και στην «πρωτοφανή» όπως τη χαρακτήρισε άποψη, που κατέθεσε ο απερχόμενος δήμαρχος σε τηλεοπτικό του μονόλογο, ότι δηλαδή όποιος δεν έχει θητεύσει δημοτικός σύμβουλος ή δήμαρχος σ’ ένα δήμο δεν πρέπει να εκλεγεί δήμαρχος.
«Πρόκειται για βαρύτατο ολίσθημα, για αντιδημοκρατική εκτροπή που δεν δικαιολογείται από έναν άνθρωπο που είναι δήμαρχος 20 χρόνια και άλλα 12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος, δηλαδή βρίσκεται στην αυτοδιοίκηση επί 32 ολόκληρα χρόνια. Είναι δυνατόν το 2014 να αμφισβητεί το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, δηλαδή την ίδια την δημοκρατία; Τόσο πολύ θέλει να διατηρήσει την εξουσία και την θέση του που φθάνει στο σημείο να εκστομίζει τέτοιες απόψεις; Γιατί άραγε αυτή η τόσο έντονη επιθυμία του για εξουσία; Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει σύσσωμη η κοινωνία του δήμου Κιλελέρ αξιώνοντας σαφή απάντηση», τόνισε ο κ. Νασιακόπουλος.
«Εξίσου πρωτοφανή» χαρακτήρισε ο υποψήφιος δήμαρχος και την άποψη που εξέφρασε ο απερχόμενος δήμαρχος Κιλελέρ, χαρακτηρίζοντας ως «αυτόματο πιλότο» τη βασική θέση του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» για «συλλογική ηγεσία και δημοκρατική λήψη αποφάσεων με τη συμμετοχή των τοπικών συμβουλίων και των δημοτών».
«Γιατί, τέτοια ειρωνεία, τέτοια αφ’ υψηλού θεώρηση του δημότη;», ανάφερε ο κ. Νασιακόπουλος και επισήμανε: «Εμείς στον ενωτικό συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» πιστεύουμε στον δημότη, τον εμπιστευόμαστε, τον θέλουμε ενεργό συνδιαμορφωτή των αποφάσεων του δήμου μας. Εμείς θέλουμε τον δήμο να λειτουργεί ανοιχτά και δημοκρατικά. Θέλουμε το Δημαρχείο να το νιώθουν όλοι οι δημότες ως το «σπίτι» τους και να μην είναι η… προέκταση του σπιτιού και του γραφείου μιας «κλειστής» ομάδας που μένει γαντζωμένη στην εξουσία επί 20 ολόκληρα χρόνια».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass