ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΩΝ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΣΕ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΑ

«Αναβαθμίσαμε το επίπεδο ζωής στις γειτονιές»

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2014 4:03 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:25
 Περιοδεία στη συνοικία της Ανθούπολης πραγματοποίησε ο δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα Πόλη του Αύριο» Κ. Τζανακούλης συνοδευόμενος από υποψήφιους και στελέχη της παράταξης του.
Μιλώντας με τους κατοίκους της συνοικίας ο κ. Τζανακούλης τόνισε ότι «από την ανάληψη της ευθύνης της δημοτικής αρχής η συνοικία βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος». «Γρήγορα προωθήσαμε τις διαδικασίες για την κατασκευή της πλατείας του Πρ. Ηλία, η οποία έγινε κομβικό σημείο της πόλης» είπε ο δήμαρχος και ανέφερε ότι «σχεδόν ταυτόχρονα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα αστικά πάρκα της πόλης στην πλατεία Σοφίας Βέμπο. Επίσης κατασκευάστηκε η πλατεία της συνοικίας ενώ έγιναν μεγάλες παρεμβάσεις στο αθλητικό κέντρο της συνοικίας που το αναβάθμισαν και το κατέστησαν σαν ένα από τα πλέον πολυσύνχαστα της Λάρισας, όπου καθημερινά έχουν πρόσβαση στον μαζικό αθλητισμό εκατοντάδες Λαρισαίοι και ιδιαίτερα οι νέοι».
 «Η οδός Φαρσάλων έχει ανακατασκευαστεί πλήρως από την υπόγεια διάβαση έως και μετά το Στρατόπεδο Μπουγά, με τα πεζοδρόμια της να είναι σύγχρονα και να πληρούν όλες τις προδιαγραφές για ένα άνετο και ασφαλές περπάτημα, ενώ έχουν φυτευτεί και εκατοντάδες δένδρα. Απελευθερώσαμε ένα μεγάλο κομμάτι του παλιού κοιμητηρίου μεταφέροντας και τον τοίχο πιο μέσα, το οποίο προσωρινά δενδροφυτεύσαμε έως ότου ολοκληρωθεί η μελέτη όλης της πλατείας, μαζί με την κατασκευή ενός κυκλικού κόμβου επί της Φαρσάλων. Διαμορφώθηκαν κοινόχρηστοι χώροι με δενδροφυτεύσεις και ηλεκτροφωτίστηκε το σύνολο της συνοικίας» κατέληξε ο δήμαρχος.
ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΑ
Στη συνέχεια ο κ. Τζανακούλης περιόδευσε στη συνοικία των Πυροβολικών, όπου μίλησε για «την πλήρη αναβάθμιση της περιοχής των εργατικών κατοικιών, τον ηλεκτροφωτισμό της γύρω περιοχές και τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν και άλλαξαν την εικόνα της περιοχής. Η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού επεκτάθηκε σε όλο το μήκος και τη πλάτος της συνοικίας, ενώ έργα ανάπλασης υλοποιήθηκαν και στην πλατεία της συνοικίας, που την έκαναν καλαίσθητη και ελκυστική για τους κατοίκους».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass