Θ. Νασιακόπουλος: «Επείγουσα προτεραιότητα οι υποδομές»

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2014 0:00 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:22

 

Επείγουσα προτεραιότητα τις υποδομές, θέτει ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, υποστηρίζοντας σε ομιλία του στο Ζάππειο, ότι «…πρέπει να καλυφθεί το χαμένο έδαφος».

 «Από το Ζάππειο, απ’ αυτή την πολύ μεγάλη συγκέντρωση, αναλαμβάνουμε τη δέσμευση ως αυριανή δημοτική αρχή Κιλελέρ, με την δική σας ψήφο, να θέσουμε ως επείγουσα προτεραιότητα τις υποδομές. Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε», διαβεβαίωσε καταχειροκροτούμενος ο κ. Θαν. Νασιακόπουλος, μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στο Ζάππειο.

Ο επικεφαλής του ενωτικού – ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» τόνισε πως «είναι κοινή διαπίστωση ότι στο θέμα των υποδομών, που έχει ζωτική ανάγκη ο τόπος μας, το πρόσημο στον απολογισμό της απερχόμενης δημοτικής αρχής είναι αρνητικό. Χάθηκαν μεγάλες, ιστορικές ευκαιρίες να αξιοποιηθούν πόροι από το ΕΣΠΑ για σημαντικά έργα.

Όμως, αυτή η περίοδος της αδράνειας και της απραξίας τελειώνει οριστικά στις 18 Μαΐου με την ψήφο των αποφασισμένων δημοτών. Η εποχή των άλυτων προβλημάτων τελειώνει και για τον δήμο Κιλελέρ ξεκινά η εποχή των λύσεων και των ολοκληρωμένων σύγχρονων υποδομών».

 Ο κ. Θ. Νασιακόπουλος χαρακτήρισε τις «υποδομές» ως «τη λέξη – κλειδί στη νέα θητεία» και υπογράμμισε ότι «οι σύγχρονες υποδομές είναι το βασικό εργαλείο ενός σύγχρονου δήμου για να υποστηρίξει την ανάπτυξη στον τόπο του, ιδίως σ’ αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία με τη μεγάλη κρίση και την ανεργία».

Βαρύτητα έδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» και στα θέματα που αφορούν αγρότες και κτηνοτρόφους, για τους οποίους ανέλαβε την δέσμευση ως αυριανή δημοτική αρχή να δημιουργήσει Υπηρεσία Ενημέρωσης, να βελτιώσει την αγροτική οδοποιία και να ασχοληθεί κατά απόλυτη προτεραιότητα με το νερό.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass