Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΑ

«Να κερδίσουν η εντιμότητα, το ήθος και η αλληλεγγύη»

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2014 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:21
«Σήμερα πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα, να βγάλουμε στην επιφάνεια αξίες που υποχώρησαν όπως η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια, η συναντίληψη, η αλληλεγγύη, οι αγώνες, το ήθος. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, είναι αναγκαίο στην εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου, να αλλάξουμε τον Δήμο μας και τις ζωές μας». Τα παραπάνω, τόνισε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης, μιλώντας, χθες το βράδυ, σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία ΑΤΑ της Λάρισας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, επιτέθηκε στη δημοτική αρχή του απερχόμενου δημάρχου και εξέφρασε τη βεβαιότητά του για νίκη της Συμπαράταξης στις δημοτικές εκλογές. «Σε αυτή την καθοριστικής σημασίας εκλογική μάχη, τόνισε ο Απόστολος Καλογιάννης διακυβεύεται όχι μόνο η ανατροπή προσώπων ή πιθανών αντικαταστατών τους, η ανατροπή όχι μόνο καθεστωτικών πρακτικών διαχείρισης και προτύπων άσκησης της εξουσίας. Πρωτίστως όμως διακυβεύεται η ανατροπή των βαθύτατα απάνθρωπων εφαρμοζόμενων κυβερνητικών πολιτικών που καθημερινά οδηγούν στην κατάρρευση της πόλης, της Αυτοδιοίκησης, της πατρίδας και της ίδιας της ζωής της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, προκαλώντας τη δικαιολογημένη οργή όλων μας για όσα και όσους ευθύνονται γι’ αυτές».
Στη συνέχεια ο κ. Καλογιάννης μίλησε για το πρωτόγνωρο και ενωτικό εγχείρημα της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», υπογραμμίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή ενώνει συνεχώς συλλογικότητες και πολίτες, δημιουργώντας αναμφισβήτητα τον ισχυρό πόλο και το ρεύμα της ανατροπής στον Δήμο Λαρισαίων, ενώ επισήμανε ότι αμέσως μετά τις εκλογές πρέπει να ανατραπούν μια σειρά από αποφάσεις και σχεδιασμούς που πλήττουν την Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία, όπως η εκχώρηση των ανταποδοτικών τελών, η άνευ όρων προοπτική παραχώρησης μεγάλων εκτάσεων του ΟΣΕ προς δόμηση, χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης του Δήμου, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της παραχώρησης της έκτασης για τη δημιουργία μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στις βασικές προγραμματικές θέσεις της «Συμπαράταξης» για την κοινωνική πολιτική, την αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας (καθαριότητα, πεζοδρόμιο, οδοποιία, στις μεγάλες διεκδικήσεις για τους αδόμητους χώρους όπως στρατόπεδα, ΕΘΙΑΓΕ, ΟΣΕ, στην επέκταση του δικτύου των πεζοδρομήσεων, στο περιαστικό και ενδοαστικό πράσινο κ.λπ.).
Διακοπτόμενος από τα συχνά χειροκροτήματα των παρισταμένων ο κ. Καλογιάννης επισήμανε τα εξής: «Γνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις της συγκυρίας υπερβαίνουν όλους μας. Ζητάμε τη συμμετοχή και όχι την ανάθεση. Η πίκρα, η απόγνωση, ο φόβος μπορούν με το εγχείρημά μας να υπερνικηθούν. Η ελπίδα μπορεί, τούτη την άνοιξη, να νικήσει και θα νικήσει!».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass