Ν. Πουτσιάκας:να καταργηθεί η αξιολόγηση στο δημόσιο

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2014 17:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:20

Με αφορμή το θέμα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και το κάλεσμα εκ μέρους των υπαλλήλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας να λάβουν δημοσίως θέση οι εκπρόσωποι των υποψηφίων στις περιφερειακές εκλογές, ο εκπρόσωπος της περιφερειακής κίνησης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – Ανοικτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση» Νίκος Πουτσιάκας, αναφέρει τα παρακάτω:

Παρότι έχω τοποθετηθεί κατ’ επανάληψη δημοσίως κατά του Ν.4250/2014, με τον οποίο γίνεται προσπάθεια να θεσπιστεί ένα πρωτοφανές στα χρονικά άδικο και ανορθολογικό σύστημα αξιολόγησης, θεωρώ χρέος μου να τοποθετηθώ δημόσια για ακόμη μια φορά.

Δηλώνω λοιπόν με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Ν.4250/2014 πρέπει να καταργηθεί άμεσα διότι απλά είναι παράλογος και μπορεί να οδηγήσει στη διάλυση του διοικητικού μηχανισμού της χώρας μας.

Ως εκπρόσωπος της περιφερειακής κίνησης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – Ανοικτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση» είμαι υπέρ ενός δίκαιου και ορθολογικού συστήματος αξιολόγησης στη δημόσια διοίκηση, για να αποτραπούν στο μέλλον κάθε μορφή χειραγώγησης και να εξαλειφθούν οι πελατειακές σχέσεις και η ευνοιοκρατία, που τόσο μας έχουν παιδέψει για δεκαετίες.

Ως «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» θα παλέψουμε, για την άμεση κατάργηση του Νόμου και τη θέσπιση ενός νέου πλαισίου αξιολόγησης που να βελτιώνει τις παρεχόμενες δημόσιες υπηρεσίες και όχι να είναι δούρειος ίππος απολύσεων και ιδιωτικοποιήσεων.

Με πνεύμα αλληλεγγύης και αγωνιστικότητας οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα και την αυτοδιοίκηση πρέπει να αναπτύξουν κοινές δράσεις με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, για να μη περάσουν άλλα αντιδραστικά μέτρα. Επίσης να αναλάβουν όλοι μαζί πρωτοβουλίες στήριξης προς τους απολυμένους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, θεσπίζοντας εισφορές αλληλοβοήθειας και προσφέροντας εθελοντική εργασία για την υλοποίηση δράσεων υπέρ συμπολιτών μας που βρέθηκαν στην ανεργία.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass