Ρ. Κομήτσας: Πρότυπο ο Δήμος Νίκαις

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2014 17:50 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:20

« Κάναμε τον Δήμο Κιλελέρ πρότυπο λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών, τον καθιερώσαμε ως το μεγάλο αγροτικό Δήμο της χώρας, ο οποίος λειτουργεί με σχέδιο και πρόγραμμα, νοικοκυρεμένα και με διαφάνεια, τιμώντας το κάθε ευρώ που εισφέρουν οι δημότες από το υστέρημά τους. Αυτή την πολιτική θα συνεχίσουμε στη νέα περίοδο και απαλλαγμένοι από τα χρέη του παρελθόντος είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε πολύ περισσότερες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών στα χωριά μας». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος, κ. Ρίζος Κομήτσας, μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου σε συγκέντρωση υποψηφίων του συνδυασμού του, στη Νίκαια.

Τους κάλεσε, δε, να δώσουν με σθένος και αξιοπρέπεια των αγώνα έως τις εκλογές της 18ης Μαΐου σημειώνοντας: « Εμείς κοιτάμε όλους τους πολίτες στα μάτια και είμαστε περήφανοι για όσα καταφέραμε αυτά τα τρεισήμισι χρόνια. Στη νέα εποχή πορευόμαστε με όραμα και σχέδιο, εκφράζοντας όλο τον κόσμο μακριά από κόμματα, τοπικισμούς ή άλλες διαχωριστικές γραμμές. Ενωμένοι πάμε μπροστά, ενωμένοι θα νικήσουμε». 

Ο δήμαρχος ήταν αιχμηρός για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύονται οι αντίπαλοί του: «Διαπιστώνουν με λύπη οι δημότες μας ότι η έλλειψη θέσεων και προτάσεων για το μέλλον του Δήμου Κιλελέρ, τους αναγκάζει να λειτουργούν στη λογική του κουτσομπολιού και των ψιθύρων. Προφανώς, διαβλέπουν την ήττα τους και γι’ αυτό επιδιώκουν την πόλωση» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Απάντησε, εξάλλου, στις αιχμές για την επιλογή να μην ανοίξει εκλογικό κέντρο τονίζοντας με νόημα: « Νομίζουν κάποιοι ότι επειδή άνοιξαν εκλογικά κέντρα και ρίχνουν τεράστια ποσά σε διαφημίσεις για να τους μάθει ο κόσμος, πρέπει όλοι να τους μιμηθούμε.

Εμάς, οι κάτοικοι του Δήμου Κιλελέρ μας γνωρίζουν μέσα από το έργο μας και την καθημερινή μας παρουσία στο πλευρό τους. Τα σπίτια μας είναι τα εκλογικά μας κέντρα, από τα προσωπικά μας τηλέφωνα επικοινωνούμε με τον κόσμο, μέσω των υποψηφίων φθάνει η φωνή μας σε κάθε χωριό. Εμείς, τον αγώνα μας τον δίνουμε συλλογικά και ενωτικά, με αξιοπρέπεια και νηφαλιότητα, δίχως λαϊκίστικες κραυγές και προσβολές».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Κομήτσας ήταν δεικτικός για το μοντέλο διοίκησης του Δήμου που ευαγγελίζονται ορισμένοι. «Αλήθεια, πιστεύουν ότι ένας τέτοιος Δήμος με πάνω από 50 χωριά μπορεί να διοικηθεί δίχως να πατάνε το πόδι τους στο δημαρχείο. Δηλαδή, μας λένε ότι θα βάλουν τον Δήμο σε αυτόματο πιλότο και θα τον διοικούν εξ αποστάσεως; Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μας περνάνε για ανόητους και ξεστομίζουν τέτοιες εξυπνάδες;

Κλείνοντας, ο δήμαρχος προέτρεψε τους δημότες του Κιλελέρ να κρίνουν και να συγκρίνουν τις θέσεις και τις προτάσεις του κάθε συνδυασμού, να αξιολογήσουν τις προσωπικότητες των υποψηφίων και να επιλέξουν τους άριστους, που θα μπορέσουν να εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά τους. « Ελάτε να πάμε τον Δήμο μας μπροστά εξασφαλίζοντας την προοπτική που μας αξίζει, κερδίζοντας το στοίχημα για την ανάπτυξη και την ευημερία στον τόπο μας» κατέληξε ο κ. Κομήτσας.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass