Ντ. Διαμάντος: Αναγκαία η διαμόρφωση στο 15ο Γυμνάσιο

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2014 20:23 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:04

 

 

 

«Παρεμβάσεις που δεν κοστίζουν, αλλά μπορούν να αναδείξουν ακόμη περισσότερο ένα κτίριο στολίδι, όπως το 15ο Γυμνάσιο, που βρίσκεται στα όρια της Ανθούπολης με τη Νέα Πολιτεία», ζητά να γίνουν η “νέ@ Λάρισα”. Την περιοχή επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Ντ. Διαμάντος, επικεφαλής κλιμακίου και συνομίλησε με γονείς και μαθητές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όπως ανέφερε ο κ. Διαμάντος, «θα έπρεπε ήδη, να είχε ληφθεί μέριμνα για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου στην περιοχή για την διευκόλυνση και των μαθητών, αλλά και των διερχόμενων κατοίκων της περιοχής. Ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα, που φιλοξενεί και λυκειακές τάξεις, πρέπει να διαθέτει ένα διαμορφωμένο χώρο για πάρκινγκ, αλλά και ποδηλατοστάσιο για να εξυπηρετεί τους μαθητές που χρησιμοποιούν ως μέσο μετακίνησης το ποδήλατο. Οι χώροι υπάρχουν και οι εικόνες με τα ποδήλατα αφημένα όπως-  όπως στον αυλόγυρο του σχολείου, καταδεικνύουν ότι χρειάζεται να γίνουν παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα αλλά και την ασφάλεια σε ένα χώρο, στον οποίο σε καθημερινή βάση φιλοξενούνται πολλοί μαθητές. Κινήσεις όπως η διαμόρφωση πεζοδρομίων, του χώρου για πάρκινγκ, αλλά και τοποθέτησης ποδηλατοστασίων είναι επιβεβλημένες να γίνουν και δεν κοστίζουν πολλά».

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass