Συνελήφθησαν μάνα και γιός

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2014 22:50 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:03

Μάνα και γιός, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 56χρονη Λαρισαία συνελήφθη για  παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ενώ ο 17χρονος γιός της, συνελήφθη για εμπορία ναρκωτικών.

Μαζί τους συνελήφθησαν επίσης ένας ακόμη 17χρονος αλλά και ένας 19χρονος, επίσης Λαρισαίοι, για αγορά ναρκωτικών.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ. «ύστερα από πληροφορίες για διακίνηση κάνναβης από τον 17χρονο, οι αστυνομικοί έθεσαν την οικία του υπό διακριτική επιτήρηση. Προχθές το πρωί, εξήλθαν από αυτή οι δύο 17χρονοι μαζί με τον 19χρονο, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, πέταξαν στο έδαφος ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, βάρους 1,4 γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του πρώτου 17χρονου, με την παρουσία της 56χρονης μητέρας του, αλλά και στην κατοχή του άλλου συνομηλίκου του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 7,2 γραμμαρίων, δύο ναρκωτικά δισκία, ένας ναργιλές με υπολείμματα κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την προηγούμενη το βράδυ, ο ένας 17χρονος με τον 19χρονο αγόρασαν από τον άλλο 17χρονο το αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι και κάνναβη βάρους 6,5 γραμμαρίων, μέρος της προαναφερόμενης κατασχεθείσας ποσότητας, έναντι του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..  Οι τέσσερις συνολικά συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass