Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟ ΔΩΛ

Η Ρένα Καραλαριώτου υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2014 23:26 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:03

Την απόφαση της να διεκδικήσει την εκλογή της στο διευρυμένο δήμο Λαρισαίων και να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις, με όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες που διαθέτει, ώστε η πόλη μας να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις του σήμερα και να γίνει μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη ανακοίνωσε, πριν λίγο κατά την διάρκεια ανοικτής εκδήλωσης με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο κατάμεστο από κόσμο ΔΩΛ, η Αντιπεριφερειάρχης Ρένα Καραλαριώτου.

Η κ. Καραλαριώτου, κατά την διάρκεια της ομιλίας της, που συχνά διακόπτονταν από χειροκροτήματα, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση, παρουσίασε «το όραμα της για την Λάρισα, τις καινοτόμες δράσεις που θα αναλάβει και τον τρόπο που θα πολιτευθεί και θα στηρίζεται στο σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η πόλη, άνθρωποι με ιδέες, κέφι και ενθουσιασμό, άνθρωποι που νοιάζονται για την Λάρισα».

Διευκρίνισε δε ότι «το ψηφοδέλτιο της θα είναι ανεξάρτητο, θα στελεχώνεται από ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και από σημαντικές προσωπικότητες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass