ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. Γ. ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟ

Σπουδαία δράση από «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» στην Ελασσόνα!

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2014 20:49 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:40

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

 

 

Σπουδαία θεωρείται η δράση που έχουν ήδη αναπτύξει οι εθελοντές από τους «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» στην Ελασσόνα και στη γύρω περιοχή. Αυτό τονίστηκε, ανάμεσα στα άλλα, στη συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γεώργιο Πασχόπουλο που είχαν πρόσφατα εθελοντές της ομάδας «Ελλήνων Διασωστών», προκειμένου να συζητηθεί η συνεργασία της ομάδας με το Δήμο Ελασσόνας στον τομέα της πολιτικής προστασίας.

Ο δήμαρχος κ. Γ. Πασχόπουλος τόνισε ιδιαίτερα την αξία της εθελοντικής προσφοράς των εθελοντών διασωστών στα όρια του Δήμου Ελασσόνας, εξαίροντας τη δύναμη, το κουράγιο και την αυτοθυσία τους στις έκτακτες συνθήκες στις οποίες επιχειρούν, υπενθυμίζοντας τα περιστατικά στα οποία η παρουσία και συμβολή τους ήταν σπουδαία, όπως στην μεγάλη πυρκαγιά της 8ης Ιουλίου του 2013 στην αποθήκη πυρομαχικών της Ελασσόνας, στην επιχείρηση ανεύρεσης αγνοούμενων ορειβατών στον Όλυμπο και την υποστήριξη όλων των μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών διοργανώσεων στην περιοχή (διεθνείς Αγώνες σκι στον Όλυμπο, Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου, Μαραθώνιος «Φαέθων» στον Όλυμπο, κ.α.).

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του δημάρχου Ελασσόνας: «Η ομάδα των «Ελλήνων Διασωστών» έχει σημαντική παρουσία και δράση στα όρια του Δήμου Ελασσόνας σε όλες εκείνες τις περιστάσεις που απαιτείται η συνδρομή ατόμων εκπαιδευμένων στην πολιτική προστασία. Ως Δήμος Ελασσόνας, θέτουμε στη διάθεση της ομάδας το μεταφερόμενο εξοπλισμό της πολιτικής προστασίας του Δήμου και ευχόμαστε να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία του σώματος των εθελοντών με το Δήμο και βέβαια να ενισχυθεί περαιτέρω».

Από την πλευρά τους, οι εθελοντές του σώματος «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» ευχαρίστησαν το Δήμο Ελασσόνας για τη διάθεση του εξοπλισμού, ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα είναι χρήσιμος και θα ενισχύσει την επιχειρησιακή δυνατότητα της ομάδας στην Ελασσόνα.

Στην εποικοδομητική συνάντηση με τον δήμαρχο Ελασσόνας συμμετείχαν οι εθελοντές διασώστες: Αθανάσιος Αδάμου, Στέφανος Πούτας, Ευάγγελος Παπαλεξίου και Νικόλαος Γκουντούρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass