Ο Γ. ΣΟΥΛΤΗΣ ΓΙΑ «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΟΛΙΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

«Η βάση της παράταξης θα αποφασίσει»

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2014 21:29 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:40

«Η βάση της παράταξης θα λάβει τις τελικές αποφάσεις και αυτό το εννοούμε», τόνισε χθες ο Γιώργος Σούλτης ενόψει της ολομέλειας της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις», μεθαύριο Πέμπτη 8  μ.μ. «Διόνυσος», την οποία χαρακτήρισε «κρίσιμη, αποφασιστικής σημασίας για την παράταξή μας, αφού θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο καθόδου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου».

Πλαισιωμένος από μέλη της Συντονιστικής της παράταξης, ο κ. Σούλτης ανέφερε, σε συνέντευξη Τύπου, ότι ως επικεφαλής θα εισηγηθεί στην ολομέλεια την κατά πλειοψηφία απόφαση της Συντονιστικής να συγκροτηθεί εκλεκτορικό σώμα 200 περίπου ατόμων, ισομερώς από τη Λαρισαίων πόλις την Ενωτική Πρωτοβουλία και την Πράσινη Πόλη, από το οποίο θα αναδειχθεί ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος με πλειοψηφία 2/3 του εκλεκτορικού. Όπως δηλαδή συμφωνήθηκε στην τριμερή ομάδα εργασίας των παρατάξεων που επιδιώκουν να συνεργαστούν. Μη θέλοντας να προδικάσει την απόφαση της ολομέλειας, εξήγησε πως αν τυχόν απορριφθεί η συγκεκριμένη πρόταση, η ολομέλεια θα δρομολογήσει τις διαδικασίες συγκρότησης όσο το δυνατόν ευρύτερου συνδυασμού για τις εκλογές, απευθυνόμενη σε όλους του πολίτες και τις συλλογικότητες που συμφωνούν με τις αρχές που έχουν διατυπωθεί. Διέψευσε επίσης ότι υφίσταται σκηνικό ρήξης ενόψει της ολομέλειας.

Όσον αφορά τον εαυτό του ο Γ. Σούλτης ξεκαθάρισε ότι «δήλωσα ότι δε θέτω τον εαυτό μου σαν προαπαιτούμενο σε οποιοδήποτε σχήμα συνεργασίας ή μη. Αυτό δε πρέπει να παρεξηγείται και δεν σημαίνει αδυναμία ούτε άρνηση να αναλάβω αυτή την μεγάλη ευθύνη. Δηλώνω επίσης ότι σε οποιαδήποτε δημοκρατική διαδικασία ανάδειξης του επικεφαλής, θα συμμετέχω και σε περίπτωση που χάσω θα είναι ενεργός υποψήφιος δίπλα σε όποιο εκλεγεί». Αποκαλύπτοντας ότι από την πλευρά της Ενωτικής έχει προταθεί πρακτικά, με τα κριτήρια που αναφέρθηκαν για πολιτικό ορισμό του επικεφαλής, ο Απ. Καλογιάννης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass