ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕ ΝΙΚ. ΣΚΟΡΙΝΗΣ

Κάλεσμα για τη συγκέντρωση Τσίπρα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2015 8:08

«Παρά το μνημόνιο που μας επέβαλαν, η Αριστερά είναι σε θέση να βρει τρόπο να τα καταφέρει. Παρά την αναγκαιότητα να πάρουμε μέτρα που δεν είναι καλά, ο λαός θα εμπιστευθεί τον ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε ελπίδα και η ελπίδα δεν θα χαθεί» τόνισε χθες από τη Λάρισα το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σκορίνης.

Ο κ. Σκορίνης, αντικαθιστώντας εκτάκτως το στέλεχος του κόμματος Νίκο Φίλη, βρέθηκε στη Λάρισα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πανθεσσαλικής συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, που θα γίνει αύριο Τρίτη, στις 8 το βράδυ στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, με ομιλητή τον επικεφαλής του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες, πλαισιωμένος από τον γραμματέα της ΝΕ Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Παπαγεωργίου, ο κ. Σκορίνης εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ με αφορμή την οικονομική της πολιτική αποκλείοντας παράλληλα μετεκλογική συνεργασία.

Για να τονίσει πως «ο ελληνικός λαός δεν έχει ξεχάσει τι συνέβη με τη ΝΔ. Το δημόσιο χρέος το 2004 ανερχόταν στο 98% του ΑΕΠ και η ΝΔ το έφθασε στο 128%, ενώ το 2008 δημιούργησε έλλειμμα 38 δισ. ευρώ.

Σήμερα έρχονται με θράσος και ζητούν να τους εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός. Ο κ. Μεϊμαράκης ζητά μια κυβέρνηση “εθνικής ομάδας” αφενός γιατί δεν μπορούν οι ίδιοι να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο και αφετέρου γιατί θέλουν να δείξουν ότι είμαστε όλοι το ίδιο. Αυτοί που δημιούργησαν 60 μεγάλα, φανερά, σκάνδαλα».

«Ζητάμε» πρόσθεσε ο κ. Σκορίνης «ισχυρή εντολή, αν είναι δυνατόν αυτοδυναμία. Παρά το μνημόνιο που μας επέβαλαν, η Αριστερά είναι σε θέση να βρει τρόπο να τα καταφέρει. Μην ξεχνάμε πως αυτή η κυβέρνηση της Αριστεράς είναι που τάραξε τα παγκόσμια νερά.

Σήμερα θέλουν να μας αφομοιώσουν σε ένα πάνελ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Παρά την αναγκαιότητα να πάρουμε μέτρα που δεν είναι καλά, ο λαός θα εμπιστευθεί τον ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε ελπίδα και η ελπίδα δεν θα χαθεί» κατέληξε ο ομιλητής απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή συγκέντρωση.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass