ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αιμοδοσία και λαμπαδηδρομία στον Αμπελώνα

* Από τον Σύλλογο Αιμοδοτών «Η Ελπίδα»

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2015 8:02

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Την 69η εθελοντική αιμοδοσία, για το φθινόπωρο, πραγματοποιεί ένας από τους πλέον δραστήριους συλλόγους πανελλαδικά, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα». Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, την ερχόμενη Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, από τις 8.30 το πρωί ως τη 1.30 το μεσημέρι, στο Αγροτικό Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα.

Ο Σύλλογος «Η Ελπίδα» την ίδια μέρα, στις 11 το πρωί υποδέχεται στην είσοδο του Αμπελώνα τη φλόγα της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που αυτή την περίοδο διοργανώνεται από την Π.Ο.Σ.Ε.Α., για να την οδηγήσει με εθελοντές λαμπαδηδρόμους τα παιδιά του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμπελώνα και μαθητές των Δημοτικών Σχολείων στο προαύλιο του Ιατρείου, όπου μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελετή για την υποδοχή της και το άναμμα του βωμού.

Μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Απόστολος Παπαϊωάννου σημειώνει ότι με τις δράσεις του αυτές ο Σύλλογος Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα», αποβλέπει στη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα εθελοντισμού και αιμοδοσίας και στην παρακίνηση και προτροπή και άλλων συνανθρώπων μας να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, ώσπου να πετύχουμε τον στόχο να γίνουμε εντελώς αυτάρκεις σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα στην Πατρίδα μας.

Για τον λόγο αυτό ο κ. Παπαϊωάννου και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου προσκαλούν όλους τους Αμπελωνίτες που λόγω των εθνικών εκλογών θα βρίσκονται στον Αμπελώνα και, κυρίως, τους νέους και τους φοιτητές, που δεν έφυγαν ακόμη για τις σχολές τους, όπως θα βγαίνουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, να περάσουν και από το Ιατρείο, όπου θα γίνεται η αιμοληψία και που βρίσκεται λίγο πιο πέρα από τα εκλογικά τμήματα, για να προσφέρουν με την καρδιά τους και την αγάπη τους μια φιάλη από το αίμα τους.

Οι ανάγκες για αίμα, τονίζει ο πρόεδρος της «Ελπίδας» του Αμπελώνα, αυτή την περίοδο, τέλος καλοκαιριού με αρχές φθινοπώρου, που, μετά τη θερινή ραστώνη, ξαναρχίζουν τα χειρουργεία, είναι ιδιαίτερα αυξημένες και μας καλούν όλους όσοι θέλουμε και μπορούμε, να προσφέρουμε μια φιάλη από το αίμα μας και να κάνουμε την καλύτερη πράξη αλτρουισμού και αγάπης απέναντι στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Στιγμιότυπο από λαμπαδηδρομία στον Αμπελώνα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass