ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΓΕΤΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Ένωση Κεντρώων «άκουσε» την επαρχία

* Γ. Κατσιαντώνης, Γ. Αναγνωστόπουλος, Δαμ. Ζώκας και Απ. Σιάτρας

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2015 8:00

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία οι υποψήφιοι βουλευτές Νομού Λάρισας του ψηφοδελτίου της Ένωσης Κεντρώων. O πρώτος του σχετικού ψηφοδελτίου κ. Γιώργος Κατσιαντώνης έκανε περιοδεία σε γνώριμά του μέρη (αφού προέρχεται από την περιοχή της Ελασσόνας), καθώς βρέθηκε στα Καλύβια, το Πετρωτό, την Καλλιθέα, την Ολυμπιάδα, το Φλάμπουρο, τον Λόφο, την Κοκκινόγη, το Ασπρόχωμα και το Πυθίο.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι κ. Απόστολος Σιάτρας και Δαμιανός Ζώκας επισκέφθηκαν την περιοχή της Αγιάς τυχαίνοντας σύμφωνα με τους ίδιους, άψογης φιλοξενίας από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Καλαγιά και τους κατοίκους. Χθες το πρωί μετέβησαν στον Τύρναβο όπου και συνομίλησαν με φίλους της Ένωσης Κεντρώων. Ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος επισκέφθηκε τον Πυργετό. Στη διάρκεια της επίσκεψής του είχε συνομιλία με πολλούς κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και όπως οι εκπρόσωποι της Ένωσης Κεντρώων σημείωσαν «λόγω των αστοχιών των προηγούμενων κυβερνήσεων». Αξίζει να τονίσουμε πως οι περιοδείες όλων των υποψήφιων βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων θα συνεχιστούν όλη τη βδομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass