Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ

«Εκρηξη» ενδιαφέροντος για την οικογένεια στο Ι.Χ.

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2015 8:04

 

*Δεκάδες τηλέφωνα από πολίτες – Ανταπόκριση και από την εκκλησία

Άμεσα και ουσιαστικά ήταν τα αντανακλαστικά που επέδειξε ο Δήμος Λαρισαίων μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και συγκεκριμένα του αντιδημάρχου κ. Δεληγιάννη (φωτ.), για το θέμα που ανέδειξε χθες η «Ε» και αφορούσε σε τετραμελή οικογένεια Ελλήνων που το τελευταίο διάστημα διέμενε στο μικρό της Ι.Χ. λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Η υπηρεσία ανέλαβε αστραπιαία να τοποθετηθεί η οικογένεια για το Σαββατοκύριακο σε ξενοδοχείο της πόλης και στη συνέχεια να μεταφερθεί στους ξενώνες. Από εκεί και έπειτα η κοινωνική λειτουργός των κοινωνικών υπηρεσιών της αντίστοιχης Αντιδημαρχίας θα επιληφθεί επιστημονικά του περιστατικού.

Ενδιαφέρον για το ζήτημα έδειξε και εκπρόσωπος της Εκκλησίας.

Ιδιαίτερη όμως μνεία θα πρέπει να γίνει στα δεκάδες τηλεφωνήματα που δέχθηκε χθες η «Ε» από ανώνυμους πολίτες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο κυρίως τα παιδιά της οικογένειας (15 και 16 ετών).

Κάτι τέτοιο αποδεικνύει περίτρανα πως η Λάρισα αν και έχει μεγαλώσει πληθυσμιακά τα τελευταία χρόνια, δεν έχει χάσει το στοιχεία της συμπόνιας και της αλληλεγγύης και πολλοί συμπολίτες τα προσφέρουν απλόχερα σε κάθε συνάνθρωπο ανεξαρτήτως μόρφωσης, χρώματος και εθνικότητας. Από άνθρωπο σε άνθρωπο…

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass