Δωρεά ελαιοχρωματισμού στο Γ.Ν.Λ.

Από τον Σύλλογο Γυναικών Βορείου Ηπείρου Θεσσαλίας «Ασβεστη φλόγα»

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2024 15:00

Προσφορά ελαιοχρωματισμού των χώρων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου λειτουργούν το Γραφείο Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, το Γραφείο Εκπαίδευσης και το Γραφείο της Επιτροπής Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Βορείου Ηπείρου Θεσσαλίας «Ασβεστη φλόγα».


Με αφορμή την ολοκλήρωση του ελαιοχρωματισμού, επισκέφτηκαν το νοσοκομείο η πρόεδρος κα Βιολέτα Ζήση και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Βορείου Ηπείρου Θεσσαλίας «Ασβεστη φλόγα», όπου δήλωσαν «Θα θέλαμε με αυτή μας την ενέργεια να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Λάρισας για τις υπηρεσίες που παρείχε και παρέχει στα μέλη της κοινότητάς μας. Ο Σύλλογός μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας».
Ο διοικητής του Γ.Ν. Λάρισας κος Γρηγόριος Βλαχάκης ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την πρωτοβουλία τους και ευχήθηκε «να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για το καλό των ασθενών του Νοσοκομείου», τονίζοντας πως «Ενόψει της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου παραμένουν άσβεστες οι μνήμες μας για τον ηρωισμό και την αποφασιστική αρωγή των γυναικών της Ηπείρου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass