Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2024 9:11

Τιμούν
τη νοσοκόμα
ΕΕΣ του ‘40

Το Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενόψει του εορτασμού της εθνικής επετείου τιμά τη μνήμη της Ερυθροσταυρίτισσας του ‘40.
Σήμερα στον Άγιο Αχίλλιο θα τελεστεί μνημόσυνο μετά τη θεία λειτουργία και στη συνέχεια θα κατατεθεί στεφάνι στην προτομή της Εθελόντριας Αδελφής στον Λόφο του Φρουρίου. Οι οργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε εθελοντές, μέλη και φίλους του Ερυθρού Σταυρού, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Δε θα γίνουν
οι λαϊκές
της Δευτέρας

Λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου μεθαύριο Δευτέρα δε θα πραγματοποιηθούν οι λαϊκές αγορές στη Λάρισα, όπως ανακοινώθηκε από το Τμήμα Λαϊκών Αγορών, της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων.

 

Νέα διοίκηση
στο Σύλλογο
Καλαρρυτών

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Καλαρρυτινών «Οι Καλαρρύτες» ως εξής: πρόεδρος Κλεοπάτρα Καποδίστρια, αντιπρόεδρος Ελένη Γκατζόγια, γραμματέας Αλεξάνδρα Μαρούδη, ταμίας Ελένη Κοταρέλα, κοσμήτορας Μάρθα Φασούλα, μέλη Ιωάννα Μόκα και Παρασκευή Τσόκα.

 

Η Αγία Ταβιθά
στο Καλπάκι
Ιωαννίνων

Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Ταβιθά της ελεήμονος, της ενορίας Πέτρου-Παύλου Λαρίσης, προστάτιδας της όψης φιλανθρωπικής κίνησης της εν λόγω ενορίας και του ιστορικού Οχι, η Αγία Ταβιθά θα εκδράμη στο Καλπάκι των Ιωαννίνων στον χώρο που οι ήρωες της πατρίδος μας πολέμησαν και αντιστάθηκαν στον εχθρό. Εκεί θα καταθέσουν στο μνημείο στεφάνι, και θα ξεναγηθούν στον χώρο της περιοχής θα επισκεφθούν το ιστορικό μοναστήρι της Τσούκας, στη συνέχεια μετά την επίσκεψη στα Ζαγοροχώρια (Μονοδένδρι) θα γίνει η επιστροφή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass