Απομακρύνθηκαν τα σκυλιά

*ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ 70ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2024 13:36

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας)
Μεγάλη επιχείρηση για την απομάκρυνση των σκύλων που την περασμένη Τετάρτη κατασπάραξαν την 70χρονη γυναίκα στήθηκε στα Πλατανούλια Τυρνάβου. Η επιχείρηση διεξήχθη με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι αρμόδιοι φορείς ανέλαβαν τη δύσκολη αποστολή να περιορίσουν και να μεταφέρουν τα ζώα.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής, η επέμβαση έγινε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου. «Ήταν απαραίτητο να απομακρυνθούν τα ζώα για να ελεγχθεί η κατάστασή τους και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της κοινότητας», ανέφερε ο δήμαρχος.
Τα σκυλιά θα μεταφερθούν σε κυνοκομεία άλλων περιοχών, ενώ τα πιο επικίνδυνα από αυτά θα σταλούν σε ειδικές εγκαταστάσεις στα Τρίκαλα για περαιτέρω αξιολόγηση και φύλαξη. Συνολικά απομακρύνθηκαν 11 μεγαλόσωμα σκυλιά και 6 κουτάβια, τα οποία μπήκαν προσεκτικά σε ειδικά κλουβιά από τους ειδικούς.
Στο σημείο της επιχείρησης συγκεντρώθηκαν αρκετοί κάτοικοι, γεμάτοι θλίψη για τον τραγικό χαμό της 70χρονης Ουρανίας, αλλά και ανακούφιση, καθώς εδώ και καιρό είχαν εκφράσει φόβους για τα συγκεκριμένα σκυλιά. Κάποιοι γείτονες έχουν υποδείξει ότι τα ζώα ήταν επικίνδυνα και είχαν ζητήσει να ληφθούν μέτρα.
Παράλληλα, η κηδεία της άτυχης 70χρονης πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα στο χωριό μέσα σε βαρύ κλίμα, με την οικογένεια και τους κατοίκους του χωριού να αποχαιρετούν με πόνο τη συγχωριανή τους. Ο γιος της 70χρονης, που διώκεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, καθώς η υπόθεση εξετάζεται περαιτέρω.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass