Τελευταίο αντίο στον Χρήστο Κερμελίδη

*ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2024 14:35

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες αποχαιρέτησαν χθες τον 27χρονο Χρήστο Κερμελίδη, στον ναό Αγίου Ευθυμίου στην Υπέρεια Φαρσάλων.

Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το ΙΧ όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα, στο 6ο χλμ. Λάρισας - Καρδίτσας, στο ύψος της Μεσοράχης Λάρισας. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία των Φαρσάλων, όπου ο Χρήστος ήταν γνωστός και αγαπητός και η απώλειά του άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η κηδεία του τελέστηκε παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων και συμπαικτών του, όπου αρκετοί νέοι φορούσαν λευκά μπλουζάκια. Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθησαν επίσης και παλιοί συμπαίκτες από όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε (Δόξα Υπέρειας, Αχιλλέας Φαρσάλων και Α.Ο. Φύλλου).
Συγκινητική ήταν η στιγμή που οι φίλοι του Χρήστου, με δάκρυα στα μάτια, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Η θλίψη και ο πόνος ήταν έκδηλα σε όλα τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν στην κηδεία. Ο Χρήστος Κερμελίδης θα μείνει για πάντα στη μνήμη όσων τον γνώρισαν ως ένα πρόσχαρο και χαμογελαστό παιδί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass