Συνελήφθη αστυνομικός για δωροληψία

*ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΙΤΑΛΟΥ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2024 14:30

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού, Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, προχώρησαν αργά χθες βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας.

Το κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων βρέθηκε στη Λάρισα μετά από αίτημα του αστυνομικού διευθυντή Λάρισας προκειμένου να διερευνηθεί καταγγελία Ιταλού πολίτη περί δωροληψίας σε βάρος αστυνομικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» ο Ιταλός βρέθηκε στη Λάρισα για επαγγελματικούς λόγους, όταν περιέγραψε στους Λαρισαίους συνεργάτες του το συμβάν με τον αστυνομικό, συμβάν για το οποίο δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αφού χθες βράδυ η διερεύνηση της υπόθεσης βρισκόταν σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αστυνομικός φέρεται να έλαβε χρήματα από τον Ιταλό πολίτη προκειμένου να μετριάσει τις επιπτώσεις από τη βεβαίωση παράβασης ή κατά μια άλλη εκδοχή να μην βεβαιώσει την παράβαση, με οικονομικό αντάλλαγμα.
Οι Λαρισαίοι συνεργάτες του Ιταλού επαγγελματία μετέφεραν την καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, για να ακολουθήσει η σύλληψη του αστυνομικού.
Ο συλληφθείς κατηγορούμενος για δωροληψία αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας, προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις με αφορμή και τα όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του. Για την υπόθεση ενδεχομένως να εκδοθεί και ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ..
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass