Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

* ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΕΚ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2024 16:02

Με τον καθιερωμένο αγιασμό στο αμφιθέατρο ξεκίνησαν τα μαθήματα του νέου σχολικού έτους στη ΣΑΕΚ - Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Στη διάρκεια της σεμνής τελετής χαιρετισμούς απηύθυναν ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, ο αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Μιλτ. Ευστρατιάδης και η διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ευαγγελή Χαρίση, οι οποίοι ευχήθηκαν στους καταρτιζόμενους, με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ να εκφράζει την επιθυμία με την ιδιότητα του εκπαιδευτή ενηλίκων να διδάξει για τον ατομικό φάκελο ασθενούς. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λειτουργεί στο νοσοκομείο η ΣΑΕΚ και με δεύτερη ειδικότητα για δεύτερη συνεχή χρονιά και να εκπαιδεύει τους αυριανούς νοσηλευτές και διασώστες του ΕΚΑΒ με το άρτιο εκπαιδευτικό προσωπικό που διαθέτει...» τόνισε σε δηλώσεις του ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Δημήτρης Κατσικονούρης, εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη στήριξη της διοίκησης στο έργο της Σχολής. Σημειώνεται ότι η Σχολή πέραν της παραδοσιακής ειδικότητας του βοηθού Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας διαθέτει από την προηγούμενη χρονιά και την ειδικότητα του Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου. Στη Σχολή καταρτίζονται και κάνουν την πρακτική τους άσκηση πάνω από 100 νέοι. Στο πρώτο εξάμηνο έχουν εγγραφεί και ξεκινούν την εκπαίδευσή τους 50 νέοι, εκ των οποίων οι 27 στο τμήμα διασωστών-πληρωμάτων ασθενοφόρου και οι 23 στο τμήμα βοηθού νοσηλευτικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass