Πλατεία φιλόξενη για τους Τυρναβίτες

* ΕΥΡΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΦΥΤΕΥΣΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2024 15:21

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας)

Η Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου ετοιμάζεται να υποδεχθεί σημαντικές αλλαγές, με σκοπό να αναβαθμιστεί και να γίνει πιο φιλόξενη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη μιας σημαντικής περιβαλλοντικής παρέμβασης στην Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του δημόσιου αυτού χώρου. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργήσει έναν φιλόξενο χώρο, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Τυρνάβου θα μπορούν να απολαμβάνουν την πλατεία, ακόμη και τις θερμότερες ώρες της ημέρας. Παράλληλα με τη φύτευση των νέων δέντρων, προγραμματίζεται και ο καθαρισμός του σιντριβανιού της πλατείας. Το σιντριβάνι αποτελεί κεντρικό στοιχείο του χώρου και χρειάζεται αποκατάσταση για να ανακτήσει την αρχική του λάμψη.
Ο καθαρισμός και η αποκατάσταση θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της συνολικής εικόνας της πλατείας, προσφέροντας μια πιο ευχάριστη εμπειρία στους επισκέπτες. Ο κ. Τσικριτσής δήλωσε ότι αυτές οι παρεμβάσεις είναι μόνο η αρχή ενός ευρύτερου σχεδίου βελτίωσης των δημόσιων χώρων του Τυρνάβου, με κύριο μέλημα την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass