Γοητεύθηκαν από το Σχολικό Μουσείο

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΑ ΒΡΥΣΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2024 12:45

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Μια ξεχωριστή ημέρα γεμάτη μαγεία και συγκίνηση έζησαν χθες 40 μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ανάβρας Καρδίτσας, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Σχολικό Μουσείο Βρυσιών Φαρσάλων.


Συνοδευόμενοι από τους δασκάλους και τους γονείς τους, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία, χάρη στο μεράκι και τον ενθουσιασμό των εθελοντών του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων που έχει κάνει επισκέψιμο το Μουσείο.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων, η ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήταν μαγευτική. Τα παιδιά, παρασυρμένα από τη γοητεία του χώρου, έγιναν ένα με το Μουσείο, ζώντας στιγμές ανεπανάληπτες. Η χαρά τους ήταν διάχυτη, ενώ η αθωότητα και η ζωντάνια τους πλημμύρισαν τον χώρο.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της αναχώρησης, όπου τα παιδιά, με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησαν το Μουσείο, αφήνοντας πίσω τους μια γλυκιά ανάμνηση.
Η επίσκεψη αυτή αναδεικνύει τη σπουδαιότητα του Σχολικού Μουσείου Βρυσιών, το οποίο αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα πολιτισμού και εκπαίδευσης για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων, με το έργο που επιτελεί, συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση μιας θετικής εμπειρίας για τους νέους επισκέπτες και επισκέπτριες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass