Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2024 7:00

Διακοπή δακοκτονίας
* Στον Νομό Λάρισας
* Λόγω βροχών

Τη διακοπή εργασιών του τέταρτου γενικού δολωματικού ψεκασμού στους Δήμους Αγιάς, Τεμπών και Ελάσσονας, σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες που πραγματοποιείται το πρόγραμμα δακοκτονίας αποφάσισε η Δ.Α.Ο. Π.Ε. Λάρισας, με αφορμή τις έκτακτες καιρικές συνθήκες.

Επίσης, θα γίνει επανακαθορισμός της έναρξης εργασιών του δεύτερου γενικού ψεκασμού στον Δήμο Τυρνάβου και συγκεκριμένα στις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες: Αργυροπούλι, Δελέρια, Λυγαριά, λόγω έκτακτης ισχυρής βροχόπτωσης και άρα πιθανής δυσβατότητας των εργατών των συνεργείων ψεκασμού.
Η συνέχεια των παραπάνω διαβροχών θα γίνει μετά το πέρας των έκτακτων καιρικών συνθηκών, ήτοι από σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

 

Συμβουλευτική για εύρεση εργασίας
* Δωρεάν εργαστήρια στον Τύρναβο

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου και το Παράρτημα Ρομά, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα υλοποιήσει δωρεάν ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής στον Τύρναβο.
Θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 8 Οκτωβρίου, τις ώρες 10:00 -12:00 και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024, τις ώρες 10:00 - 12:00, στο Αρχοντικό Στ. Καράσσου.
Η θεματολογία τους είναι η εξής: «Ανάπτυξη δεξιοτήτων λήψης επαγγελματικής απόφασης» και «Τεχνικές πλοήγησης στην αγορά εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα, συνοδευτική επιστολή, τρόποι αναζήτησης εργασίας».
Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εργαζόμενους και ανέργους και θα υλοποιηθούν μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης (Κ.Μ.Α.), με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν, στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2492-350.315, email: kentronoinotitasdt
@gmail.com και στο Κέντρο Κοινότητας παράρτημα Ρομα, τηλέφωνο επικοινωνίας:2492022609, email: kentrokoinotitasdtroma
@gmail.com.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass