Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2024 13:50

Οι γυναίκες της Αγιάς σε έκθεση μόδας
* ΣΤΟ «THRIFT FESTIVAL» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη με επίσκεψη στο Thrift Festival την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας / συμμετοχών: 6948-304.058.

Το Thrift Festival, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Αποθήκη Γ’ του λιμανιού, έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις της πόλης. Με πάνω από 100.000 επισκέπτες να συρρέουν για να συμμετάσχουν στη γιορτή της οικονομικής και βιώσιμης μόδας, το φεστιβάλ αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία που συνδυάζει την αγορά, τη διασκέδαση και την εκπαίδευση.
Στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 21:00, καθημερινά, θα συμμετέχουν πάνω από 150 εκθέτες από όλη την Ελλάδα, φέρνοντας τις συλλογές τους με ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα.

 

Πικετοφορία στην πλατεία Ταχυδρομείου

ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει πικετοφορία, σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 6:30 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου, με αίτημα «την απεμπλοκή της Ελλάδος από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή». Στόχος, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι να «εκφραστεί η αλληλεγγύη στους λαούς που ματώνουν εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass