Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2024 13:40

Οικονομική ενίσχυση μαθητών και φοιτητών από το Δαμάσι
* ΑΠΟ ΤΟ «ΔΕΛΗΧΕΙΟ» ΙΔΡΥΜΑ

Στο πλαίσιο της απονομής οικονομικών ενισχύσεων από το «Δελήχειο Ίδρυμα Αντωνίου και Ευαγγελίας Δεληχά», η οποία λαμβάνει χώρα τον Δεκέμβριο εκάστου έτους, καλούνται:

Όσοι μαθητές και μαθήτριες (μόνιμοι κάτοικοι Δαμασίου) Γενικού Λυκείου ή ΕΠΑΛ και Γυμνασίου αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2023-2024, να προσκομίσουν την αναλυτική βαθμολογία (εναλλακτικά να αποστείλουν την αναλυτική βαθμολογία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) στη διεύθυνση delixeio@gmail.com) ή είναι επιτυχόντες-εισαχθέντες σε ΑΕΙ, Στρατιωτικές Σχολές, Σχολές Αστυνομίας, Πυροσβεστικής κ.λπ. το 2024 (για πρώτη φορά), να προσκομίσουν τη βεβαίωση εγγραφής στη σχολή εισαγωγής τους, καθώς επίσης και οι γονείς που έχουν αποκτήσει 3ο και 4ο παιδί κατά το έτος 2024 μόνιμοι κάτοικοι Δαμασίου να προσκομίσουν Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας έως την Παρασκευή 18/10/2024, στο Δημαρχείο Τυρνάβου (τηλ. επικοινωνίας: 2492-350.126, Αικατερίνη Σκρίμπα).
Από το Ίδρυμα διευκρινίζεται πως τα στοιχεία που θα αποσταλούν θα χρησιμοποιηθούν προς επεξεργασία για την απονομή οικονομικών ενισχύσεων από το «Δελήχειο Ίδρυμα Αντωνίου και Ευαγγελίας Δεληχά», σύμφωνα με τη θέληση του δωρητή του ανωτέρου ιδρύματος και μόνο.

 

Εκδήλωση μνήμης για τον αντιστράτηγο Σωτ. Τσιώνο
* ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ

Το Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού διοργανώνει εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον καταγόμενο από τον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας αντιστράτηγο Σωτήριο Τσιώνο, ο οποίος έπεσε ηρωικά μαχόμενος κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κοκκινοπηλού. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: Στις 10:00 π.μ. θα τελεστεί μνημόσυνο προς τιμήν του ήρωα αντιστράτηγου Σωτήριου Τσιώνου. Στις 10:30 π.μ. θα γίνει ομιλία του προέδρου του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ για τη δράση του τιμώμενου ήρωα. Στις 10:40 π.μ. θα πραγματοποιηθεί βράβευση αριστούχου μαθητή Λυκείου Καλλιθέας – Κοκκινοπηλού.
Στις 10:50 π.μ. θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο μνήμα του πεσόντα ήρωα. Στις 11:10 π.μ. θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του χωριού. Θα ακολουθήσει παράθεση καφέ στο κατάστημα Τριανταφύλλου (Κοκκινοπηλός).

 

Αιμοδοσία στο Αβέρωφ

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις «Αλησμόνητες Πατρίδες», τον Δήμο Λαρισαίων και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, την 1η Οκτωβρίου, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού για τις ευπαθείς ομάδες, στην οδό Γαριτσίου 17, στο Αβέρωφ.

 

Αγροτική σύσκεψη

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Η Ε.Ο.Α.Σ.Ν. Λάρισας και οι Αγροτικοί Σύλλογοι επαρχίας Φαρσάλων συγκαλούν σύσκεψη σήμερα Τρίτη και ώρα 19:30, στην αίθουσα του ΤΟΕΒ στα Φάρσαλα, με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καλλιέργειες (βαμβάκια, καλαμπόκια), αλλά και γενικότερα θα γίνει συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass