Καθυστερεί το «Open Mall» στην Eλασσόνα

*ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΘΑΝ. ΜΠΙΖΙΟΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2024 15:01

Εξηγήσεις από τη Δημοτική Αρχή Ελασσόνας ζητά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο, της παράταξης «ΑλλάΖουμε», Θανάσης Μπίζιος, για την καθυστέρηση δημιουργίας του «Open Mall».

Στην ανακοίνωση, ο κ. Μπίζιος εκφράζει τη μεγάλη ανησυχία που προκαλεί δημοσίευμα τοπικού Μέσου Ενημέρωσης της Ελασσόνας, το οποίο αναφέρει ότι οι εργασίες ανάπλασης της κεντρικής αγοράς της πόλης για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, διακόπηκαν λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο και είναι άγνωστο πότε θα εκκινήσουν ξανά.
Ο κ. Μπίζιος τονίζει ότι «ένα έργο που διαφημίστηκε ως πολλά υποσχόμενο από τη Δημοτική Αρχή Ελασσόνας στις 2 Ιουλίου, όπου υπήρξε και αυτοψία από τον δήμαρχο Νίκο Γάτσα, φαίνεται να έχει σταματήσει και τίθεται σε κίνδυνο η ολοκλήρωσή του», ενώ σημειώνει ότι χαρακτηριστικό στοιχείο είναι αν υπάρχει τροποποίηση της αρχικής μελέτης του έργου».
«Ζητούμε υπεύθυνη ενημέρωση από τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, αναφορικά με την τύχη του έργου, ενώ τον καλούμε ν’ απαντήσει άμεσα στα παρακάτω ερωτήματα: Υπάρχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εργολαβία; Θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί εξαρχής; Υπάρχει τροποποίηση της αρχικής μελέτης; θα έχει επιπτώσεις στην ποιότητα του έργου;» επισημαίνει και καταλήγει «Η δημοτική Αρχή οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση της και με τις ενέργειές της να στηρίξει τον εμπορικό κόσμο της περιοχής ο οποίος πλήττεται από την υφιστάμενη κατάσταση, καθώς οι περιοχές πέριξ της Αγοράς θυμίζουν «βομβαρδισμένο τοπίο» και ο κόσμος δεν έχει πρόσβαση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καταναλωτική κίνηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass